Afbeelding
Foto: pixabay

Parochie de Bron, O.L.V. Hemelvaart Hoogerheide


Zondag 12 januari om 9.00 uur: Woord- en communieviering; Voorganger: diaken Ryan Keetelaar; Muzikale verzorging: Seniorenkoor met dirigente Sasja Hendrickx en organist Staf van Kerckhoven; Koster: Kees van Loon; Lectrice: Mirjam Geers. Intenties: Rinus Moerkens e.v. Tonia Goossens; Jo Langenberg e.v. Jan van Wijk als jrgt.; Intentie voor Lies en Alex "Om Kracht en Moed"; Overleden: Jo Suijkerbuijk-van As; Kees van Oevelen e.v. Nellie Goossens.

Parochie de Bron, O.L.V. Hemelvaart Huijbergen


Zaterdag 11 januari om 19.00 uur: Eucharistieviering; Voorganger: Pastoor Frans Verheije; Muzikale verzorging: volkszang met cantor Gerda Sanders en organiste Lisette van Mechelen. Intenties: Frans en Cor Broosus-Goense. Mededelingen: In Huijbergen is er een viering op zaterdag 25 januari.

Parochie de Bron, Kerk Sint Gertrudis Ossendrecht


Zondag 12 januari om 11.00 uur: Eucharistieviering; Voorganger: pastoor Frans Verheije; Muzikale verzorging: dameskoor met organiste Lisette van Mechelen; Koster: Lenny; Lectrice: Marianne Mattheussens; Misdienaar: Dominic Klumpers. Intenties: Thil Rijk als jrgt.

Adolphinekapel Ossendrecht


Dinsdag 14 januari 19.00 uur: Eucharistieviering; Voorganger: pastoor Frans Verheije.

Parochie de Bron, Dionysiuskerk Putte


Zaterdag 11 januari om 19.00 uur: Geen viering. Mededelingen: In Putte is er een viering op zaterdag 18 januari.

Sainte Marie Broeders, Huijbergen


Zaterdag 11 januari 19.00 uur: F. Verheije.

Protestantse kerk, Woensdrecht Ossendrecht


Zondag 12 januari 9.45 uur: Ds. W.J. Bisschop, Breda.

Verzorgingshuizen Parochie de Bron


Heideduin te Hoogerheide: Vrijdag 10 januari om 14.30 uur: Woord- en communieviering; Voorganger: diaken Ryan Keetelaar. Vrijdag 18 januari om 14.30 uur: Woord- en communieviering; Voorganger: Jeroen Houben p.w.

Beukenhof te Putte: Dinsdag 14 januari om 14.00 uur: Woord- en communieviering; Voorganger: Jeroen Houben p.w.

Mariahove te Ossendrecht: Woensdag 15 januari om 10.30 uur: Woord- en communieviering; Voorganger: Jeroen Houben p.w.

Christoffelparochie Quirinuskerk Halsteren


Zondag 12 januari 9.30 uur: Eucharistieviering; voorganger: pastor Sebastian Chazhoor m.m.v. de koorgroep o.l.v. organist Peter Bakx. Intenties: Anja van Wezel; Jo Blommerde-Jonkers; Antonius Goossens; Toos Man-Heijmans.

Sint Martinuskerk, Halsteren


12 januari 10.30 uur: Eredienst in de Sint Martinuskerk; Ds. W. Vermeulen.

Christoffelparochie Antonius Padua Lepelstraat


Uw gebed wordt gevraagd voor: Anna Geers w.v. Cornelis Luijkx. Zaterdag 11 januari 19.00 uur: Eucharistieviering; Jaan van Tillo e.v. Rinus Nijssen; o.o. van Meer-Roosendaal; Betsy de Keijzer e.v. Doeke Hooghiemstra; jrgt. Corrie van Loenhout-de Kock; jrgt. o. echtp. Schepers-van den Enden; Voorganger: Past. H. de Kort, lector: A. Blom. De viering wordt ondersteund door volkszang. Dinsdag 14 januari 19.00 uur: Eucharistieviering; Ter ere van de H. Antonius voor onze gezinnen.

Emmauskerk, Bergen op Zoom


Diensten om 9.30 uur en 16.00 uur: Emmauskerk, Korenberg 90, Bergen op Zoom.

Inloophuis Het Getij

OSSENDRECHT - Het Getij is een ontmoetingsplaats voor (ex) kankerpatiënten en hun naasten. Deze week zijn er weer een aantal activiteiten. Op woensdag 8 januari is er 's ochtends een workshop breiboezem. Op donderdag 9 januari is er 's ochtends een workshop tiffany/ glas in lood in Huijbergen. Nadere informatie over de activiteiten kunt u krijgen op de website van Het Getij: www.hetgetij.com of via 06-22823531 (Ossendrecht) of 06-22823504 (Bergen op Zoom).

Leven met eenzaamheid

HALSTEREN - Dinsdagavond 14 januari is in de St. Martinuskerk aan de Dorpsstraat 20 in Halsteren een thema-avond over eenzaamheid. Presentator is drs. Ben Spijker. Hij is psycholoog en heeft 45 jaar bij de politie gewerkt. De afgelopen vijf jaar verzorgt hij als trainer en docent lezingen en workshops voor de Vrijwilligersacademie. De avond begint om 20.00 uur, vanaf 19.45 uur inloop waarbij u een kopje of thee wordt aangeboden. De toegang is gratis. De avond wordt georganiseerd door de commissie Vorming en Toerusting van de protestantse gemeente Halsteren en Nieuw-Vossemeer.

Heemkundekring

HALSTEREN - Zondag 12 januari 2020 is de nieuwjaarsreceptie van heemkundige studiekring Halsteren/Lepelstraat. De zaal is open om 13.30 uur. Door middel van beelden krijgen bezoekers een overzicht van de activiteiten die er in 2019 in heemhuis De Hof van Ram plaatsvonden. Iedereen is welkom, de koffie/thee en uiteraard de oliebollen staan klaar bij Halchterth aan De Beeklaan 29a te Halsteren.

Repetitie Alters liedje

HALSTEREN - Op dinsdag 14 januari houdt Harmonie St. Cecilia Eensgezindheid in samenwerking met Stichting Alterse Carnaval een repetitie voor het nieuwe Alterse Vastelaovedliedje van 2020. Deze avond in café Tivoli begint om 19:33 uur en is toegankelijk voor muzikanten van dweilbands en andere belangstellenden.

Afbeelding
Afbeelding