Afbeelding
Foto:

Verbeek & Partners verhuist

HALSTEREN - Sinds kort is het kantoor van Verbeek & Partners aan Dorpsstraat 48 in Halsteren gesloten. Frans Verbeek en medewerkers van het team Verbeek & Partners gaan hun werkzaamheden verrichten vanuit een nieuw kantoor in Roosendaal.

Wat de vertrouwde dienstverlening aan klanten betreft verandert er behalve een nieuwe locatie en correspondentie weinig. De dienstverlening wordt zelfs nog uitgebreid omdat het nieuwe kantoor aan Langdonk in Roosendaal meer specialismen in huis heeft.
Frans Verbeek heeft ruim vijftien jaar naar tevredenheid kantoor gehouden aan de Dorpsstraat in Halsteren voor fiscaal advies, ondernemersvragen, financiële administraties, loonadministraties, jaarrekeningen en fiscale aangiften. De jaren daarvoor had hij een kantoor aan huis. Vanuit een groeiambitie heeft Frans onlangs besloten een samenwerking aan te gaan onder de naam AL Raad & Partners aan Langdonk 3 te Roosendaal.
De samenwerking tussen de twee kantoren maakt het efficiënter in te spelen op de vele veranderingen in wet- en regelgeving, kennis te delen, slagkracht te vergroten en meer relevante kennis aan cliënten aan te bieden. Bijkomend voordeel is dat de expertise van de twee kantoren nauw aansluit en beiden delen de visie dat persoonlijke aandacht voor ondernemers voorop staat. Deze verhuizing brengt voor de cliënten geen veranderingen met zich mee. Frans blijft uw vaste contactpersoon voor alle vragen en opmerkingen met betrekking tot onze dienstverlening.
Vanaf nu werken Marianne, Ingeborg en Frans vanuit het kantoor in Roosendaal samen met een hecht team van gemotiveerde medewerkers en adviseurs, die vanuit een no-nonsense houding van dag tot dag betrokken zijn bij de zaak van hun cliënten.
Door deze bijzondere samenwerking, nieuwe mix van dienstverlening en de persoonlijke werkwijze biedt AL Raad & Partners hun cliënten de rust en ruimte om te ondernemen. Tevens de cliënten op administratie en fiscaal gebied volledig ontzorgen.
We zien dit dan ook als een mooie kans om nog meer te profileren in de regio en onze wijze van dienstverlening te optimaliseren.
Op verzoek en in onderling overleg kan er ook gebruik worden gemaakt van een ophaalservice voor de administratie, omdat het voor sommigen misschien wat lastig is om de administratie aan te leveren.
Met of zonder afspraak verwelkomen wij u graag in ons nieuwe kantoor!

Verbeek & Partners (binnenkort AL Raad & Partners), Langdonk 3, 4707 TG Roosendaal,
Tel.: 0165-745620, E-mail: info@al-raad.nl