Van links naar rechts Jan-Peter Scheurwater, Henk Kielman en Hanco van den Akker.
Van links naar rechts Jan-Peter Scheurwater, Henk Kielman en Hanco van den Akker. Foto:

Weer Wensboom van de Lions Club

GEMEENTE WOENSDRECHT - De Wensboom van de Lions Club Woensdrecht Zuidkwartier staat weer in de hal van het gemeentehuis in Hoogerheide. De Lions Club is de gemeente Woensdrecht zeer erkentelijk om op deze manier, zoals vele voorgaande jaren, samen de kerstgedachte wederom naar buiten te kunnen brengen.

In de kerstboom van de gemeente kunnen weer kerstklokken met wensen worden opgehangen. De persoonlijke gegevens worden met de wensdetails op een apart formulier in de naast de boom staande containerbus gestopt zodat de privacy is gegarandeerd.

De wensboom staat er tot en met vrijdag 3 januari 2020. De week erna gaat de Wensboom commissie van de Lions Club aan de slag om alle wensen te bekijken en te beoordelen.

Vorig jaar waren er maar liefst 32 wensen waarvan er 18 zijn gehonoreerd. Het gaat vooral om dagjes uit voor inwoners van de gemeente die dat eens nodig hebben, een bos bloemen of een etentje voor een vrijwilliger of groep van vrijwilligers die dat verdient. Voor de Lions moet de wens natuurlijk wel uitvoerbaar zijn en vooral gericht zijn op mensen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken of dat verdiend hebben. Ook dit jaar kan de Lions Club weer extra aandacht aan de wensen besteden dankzij de fraaie sponsoring van Kees Palinckx van Non Plus Ultra en actieverkoop van chocoladeletters en kerststollen.

Foto: Van links naar rechts Jan-Peter Scheurwater, Henk Kielman en Hanco van den Akker.

Afbeelding