Top2000 dienst in kerk

HALSTEREN - Iedereen is zondag 15 december om 12.00 uur van harte welkom bij een speciale Top2000 dienst, met medewerking van gospelrock- en praiseband Exodus in de Sint Martinuskerk, Dorpsstraat 20 in Halsteren. Zing en luister mee met deze speciale dienst, vol mooie nummers over geloof en een hoop liefde. Het thema 'Where is the Love' loopt als een rode draad door deze dienst.

Provincie steunt Care Innovation Center

REGIO - Brabantse bedrijven en kennisinstellingen zijn succesvol in het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten voor de gezondheidszorg. Door die inspanningen nog meer te verbinden met de huidige veranderingen en trends in de zorg, kan Brabant zich verder ontwikkelen tot een toonaangevende regio op dit gebied. De provincie Noord- Brabant verleent daarom een subsidie van ruim 8,5 ton aan het Care Innovation Center (CIC) in West-Brabant en coöperatie Slimmer Leven in Oost-Brabant. Het CIC wordt ontwikkeld en gefinancierd door zorgorganisaties tanteLouise, Groenhuysen en Bravis die samen het bestuur vormen.

Lessons and Carols

BERGEN OP ZOOM - REGIO - In de Gertrudiskerk van Bergen op Zoom vindt zaterdag 14 december om 19.00 uur de oecumenische adventsviering "A Festival of nine Lessons and Carols" plaats. HMR-projectkoor onder leiding van Koert Damveld, het CKB Kinderkoor en het Jeugdkoor 'After-8' onder leiding van Monique Jimkes zorgen voor de koorzang. Janno den Engelsman en Toine Jimkes, orgels, en Deborah Jenner, harp, zorgen voor de instrumentale begeleiding. De regie is in handen van Cees van Broekhoven. De toegang is vrij en bij de dienst zijn leden van alle kerkgemeenschappen van harte welkom.

Uitslagen bridge

HALSTEREN - De uitslag van het bridgen dinsdagmiddag in de Kannebuis: 1. Hans v/d Boom/Ton Thijssen 58.82%, 2. Nel Hereijgers/Corrie Speek 58.22%, 3. Mieke v/d Burg/George Verbruggen 57.45%, 4. Paula Evers/Gerda Rommers 56.92%, 5. Riet en Kees Goosen 55.25%.
De uitslag van de bridgemiddag woensdag in de Wittenhorst: 1. Corrie v/d Schuit/Jo Langenberg 58.90%, 2. Lien Damen/Jim Haaksma 55.86%, 3. Jan v/d Gaag/Wim Matthijssen 54.46%, 4. Ria Schepers/Hans Hanstede 54.43%, 5. Lucie en Christ Suijkerbuijk 53.90%.

Kerstconcert Fravino

HUIJBERGEN - Op zondag 15 december nodigt Fravino iedereen uit om te komen genieten van haar Kerstconcert in mfc De Kloek te Huijbergen. Het concert begint om 11.00 uur en eindigt om 12.30 uur. Dit belooft een mooie afsluiting te worden van het 60-jarig bestaan.

Concerten Koor A58

ZUIDWESTHOEK - REGIO - Koor lichte muziek A58 verzorgt onder leiding van Rob van der Meule en met begeleiding op piano door Rutger de Ronde enkele winterconcerten. Op woensdag 11 december in het dorpshuis te Rilland, aanvang 20.00 uur en op woensdag 18 december in de Mariakerk te Nisse vanaf 20.00 uur. Kaartverkoop à €5,- aan de zaal en/of via e-mail: kaartverkoopa58@gmail.com.