Afbeelding
Foto:

Eerste Ladies Night

HALSTEREN - Op zaterdag 11 januari 2020 houdt muziekvereniging Sint Cecilia Eensgezindheid voor het eerst een Ladies Night, van 19.00 tot 22.00 uur in de Wittenhorst te Halsteren. De Ladies Night is een avond voor alle dames uit de regio. Het wordt een avond vol gezelligheid met onder andere: eten en drinken, mode en diverse sportactiviteiten. Alle ondernemers, winkeliers en verenigingen uit Halsteren kunnen hieraan deelnemen om hun winkel, onderneming of vereniging te promoten. De entree bedraagt €7,50 per kaartje, inclusief een goodiebag en een lootje voor de tombola die deze avond wordt gehouden. Er zijn prijzen te winnen die gesponsord worden door alle deelnemende ondernemers. De entreekaartjes zijn alleen in de voorverkoop te bemachtigen via www.harmoniehalsteren.nl. Bedrijven kunnen zich nog aanmelden tot 20 december via 06 1074 4297 of 06 37425720.

Actie voor Voedselbank

REGIO - Voedselbank Goed Ontmoet houdt haar jaarlijkse actie 'Doe een boodschap voor een ander' waar mensen wordt gevraagd een extra product in de winkelwagen te leggen voor de voedselbank. In de week voor Kerstmis (13 tot en met 24 december) staat alles in de teken van deze Supermarktactie. Er worden flyers uitgereikt aan het winkelend publiek om uit te leggen welke houdbare producten wij zoeken maar mensen kunnen zelf ook iets bedenken. Er doen 39 supermarkten uit alle gemeenten uit de regio Zuidwest Brabant en Tholen mee met deze actie.

Alzheimercafé

BERGEN OP ZOOM - Het Alzheimercafé houdt 16 december een gezellige jaarafsluiting in woonzorgcentrum Het Nieuwe ABG. De vrijwilligers van het Alzheimercafé willen deze avond met de gasten even stilstaan bij de successen afgelopen jaar onder het genot van een drankje en een hapje. Ook passeren er enkele tips en is er muziek van The Crabtown Three. Vanaf 19.00 uur staat de koffie klaar; het programma begint om 19.30 uur en duurt tot 21.30 uur. Meer informatie: telefoon: 06-21971470.

Plusbus vijf jaar actief

HALSTEREN - LEPELSTRAAT - Al weer voor het vijfde jaar is de Plusbus actief binnen Halsteren en Lepelstraat, met dank aan alle sponsoren en een groep enthousiaste vrijwilligers. Met de Plusbus kunnen mensen vanaf 55 jaar en mensen met een beperking boodschappen doen, een arts bezoeken, naar de kapper, fysio of op bezoek bij familie of vrienden, ook bij een dierbare in ziekenhuis of zorginstelling.