Kloosterhof
Kloosterhof Foto: DazAf

Tribute to Neil Diamond

HOOGERHEIDE - Alle hits van Neil Diamond komen voorbij tijdens het concert van Diamonds on the Rocks met 'A Tribute to Neil Diamond'. Al enkele jaren speelt de zevenkoppige Belgische topformatie Diamonds on the Rocks met veel succes in de theaters van onze zuiderburen. De band brengt enkel en alleen muziek die is geschreven door Neil Diamond. Overigens schreef Neil Diamond ook nummers voor andere artiesten, bijvoorbeeld Red, Red Wine voor UB40 en I'm a Believer voor The Monkees.Het concert is op zaterdag 14 december 2019 vanaf 20.15 uur in Podium Kloosterhof in Hoogerheide. Kaarten zijn verkrijgbaar op de website www.podiumkloosterhof.nl. Telefonische informatie: 0164-620221

Celtic Songs and Tunes

HOOGERHEIDE - Op zaterdag 18 januari 2020 om 20.15 uur staat Ogham op de planken met 'Celtic Songs and Tunes'. "Deze zeer enthousiaste groep heeft al vaker bij ons gespeeld. We doen er veel mensen een plezier mee om de muzikanten opnieuw te laten optreden. Keltische muziek is immers populairder dan ooit. Ze laten de muziek spreken. Stuwende folksongs, breekbare ballads, sfeer, gezelligheid, prachtige muziek en een goeie pint erbij.", meldt Podium Kloosterhof. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van het theater.

Kerstconcert

BERGEN OP ZOOM - Op zondagmiddag 15 december 2019 om 15.00 uur verzorgen mannenkoor Fortissimo en vrouwenkoor Mea Dulcea hun traditionele Kerstconcert in de Sint Catharinakapel te Bergen op Zoom, ook bekend als de kapel van 't Ketrientje. Beide koren zingen vooral hedendaagse en twintigste-eeuwse muziek. Daarnaast staan natuurlijk ook traditionele Engelse carols en Nederlandstalige liederen op het programma. Mannenkoor Fortissimo, dat inmiddels 61 jaar bestaat, wordt gedirigeerd door Kristin Roland. Mea Dulcea staat onder leiding van Ted van der Heijdt. Van oudsher zijn Mea Dulcea en Fortissimo met elkaar verbonden. Beide koren vinden hun oorsprong in de wijk 't Fort. Tijdens het jubileumconcert op 17 november 2018 stonden de koren samen op het podium in een vol bezette Gertrudiskerk. Toegang van het sfeervolle Kerstconcert op 15 december om 15.00 uur is gratis. De opbrengst van de vrijwillige collecte na afloop van het concert zal dit keer gaan naar de Stichting Kip en Apie kinderfeestjes. Een vertegenwoordiger van de stichting zal tijdens het concert vertellen wat er met de opbrengst van de collecte gedaan wordt. De ingang van de kapel is aan de Klaverstraat.

Klankschalenconcert

OSSENDRECHT - Op zondag 15 december vindt de laatste activiteit van dit jaar plaats bij de Flor van Putte Stichting en ditmaal is het tijd voor ultieme ontspanning. Anke Hazebroek geeft dan namelijk een heus klankschalenconcert waarin men wordt ondergedompeld in de klanken van onder andere klankschalen en sjamanen drum, zodat men heerlijk ontspannen het jaar uit kan gaan. Het belooft een ontspannen middag te worden die om 14.00 uur start in zaal 'De Nachtegaal' in de Volksabdij te Ossendrecht. Het klankschalenconcert bijwonen? Deelname bedraagt €6,- en is inclusief koffie en thee! Een plekje reserveren kan per mail onder vermelding van activiteit, naam en telefoonnummer naar info@forvanputtestichting.nl en vergeet niet om uw eigen matje en dekentje mee te nemen. De Volksabdij O.L.V. ter Duinenlaan 199, 4641 RM Ossendrecht.

Fortissimo en vrouwenkoor Mea Dulcea.
Fortissimo en vrouwenkoor Mea Dulcea.
Klankschalen
Harmonie Sint Cecilia Eensgezindheid
Harmonie Sint Cecilia Eensgezindheid
Afbeelding