Afbeelding
Foto:

Highway to Dijkrock

WOENSDRECHT - Met de feestdagen in zicht, maakt de organisatie van Dijkrock zich op voor de derde ronde van Highway to Dijkrock.

Op zaterdag 14 december is het feestje bij Café Steffies aan de Dorpsstraat in Woensdrecht. "Wederom rekenen we op een vaste schare Dijkrockfans uit de hele regio om mee te komen luisteren en genieten van jonge muzikanten. De deelnemende bands zijn ook uitgedaagd om een eigen fanbase mee te brengen naar Woensdrecht."

Kanshebbers

De vier bands die gaan strijden om een podiumplek op Dijkrock zijn:
Missing Glue – uit Rhoon, rockcovers
Hoghead – uit Bergen op Zoom, classic rock
Impulse – uit Oude-Tonge, Symphonic Metal
Autmatic Man – uit Woendrecht, Punk Rock

Kaarten

"Een zeer afwisselende avond dus, dus zorg dat je erbij bent om op jouw favoriete genre te stemmen en met ons een voorproefje te nemen op het voorjaar", zegt de organisatie van het festival op 17 en 18 april 2020. Op vrijdag 17 april staan er drie rockbands op het podium en op zaterdag 18 april is de finale van Highway to Dijkrock en een Rockprogramma. Kaarten kosten respectievelijk 15 en 25 euro en in de early bird voorverkoop 10 en 20 euro.

Voorronde

Na de voorronde in Woensdrecht is er nog één te gaan in Zeeland. Op 11 januari is de voorronde in De Zwaan in Kapelle. Bands daarvoor liggen al vast. "Wil jij ook een plaats op het grote Dijkrock podium met je band? Volgend jaar weer nieuwe kansen!"

Afbeelding