De Plusbus is al vijf jaar voor u

HALSTEREN - LEPELSTRAAT - Boodschappen doen of op de koffie gaan bij familie of vrienden kan knap lastig zijn als je 55-plus bent. Dankzij een groep enthousiaste vrijwilligers en trouwe sponsors is er de Plusbus.

De Plusbus is al vijf jaar actief binnen Halsteren en Lepelstraat, speciaal voor senioren en mensen met een beperking. "U kunt ook van de bus gebruikmaken voor een bezoek aan het Bravis ziekenhuis te Bergen op Zoom, zorginstellingen in Bergen op Zoom en Vrederust. Een uitstapje naar Intratuin met vriendinnen behoort ook tot de mogelijkheden. U kunt overal naar toe zonder een beroep te hoeven doen op kinderen, vrienden of buren.", aldus de stichting.

Hoe bestelt u de bus?

Wilt u gebruik maken van de Plusbus dan kunt u op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur bellen om een afspraak te maken voor een rit in de aansluitende middag of voor de dagen daarna. Het telefoonnummer speciaal voor de Plusbus is: 06-38267251

Wanneer rijdt de bus?

De bus rijdt op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur.

Wat kost de bus?

Een rit met de Plusbus kost €1,80 voor een enkele rit binnen de beide dorpen. De ritprijs voor het bezoek aan Bravis en de Zorginstelling in Bergen op Zoom is €2,20 voor een enkele rit.