Boekenmarkt

BERGEN OP ZOOM - Op zondag 1 december wordt tussen 13.30 en 16.30 uur de maandelijkse boekenmarkt gehouden in het Logegebouw van de Vrijmetselarij, Engelsestraat 30 in Bergen op Zoom met een grote keuze romans, geschiedenis en meer. Hier kunnen ook oude boeken worden afgegeven. De opbrengst is bestemd voor vragen om geldelijke ondersteuning van verenigingen in de gemeenten Bergen op Zoom en Woensdrecht. Voor informatie en contact: korvingpeter@hotmail.com

Kerstmarkt Putte

PUTTE - De stichting jeugd jongeren werk putte houdt op 8 december een kerstmarkt op het Jordaensplein in Putte. De gezellige kerstmarkt is van 12.00 tot 20.00 uur. Mensen die als standhouder kerstspullen willen verkopen kunnen zich aanmelden via: info@jeugdenjongerenwerkputte.nl

Heemkunde quiz 2019

HALSTEREN - Donderdag 28 november is de jaarlijkse Heemkunde quiz in de Hof van Ram. Na de ledenvergadering kan men vanaf 20.45 uur deelnemen aan de quiz die door de winnaars van vorig jaar samengesteld is. Een quiz met vragen over Halsteren en Lepelstraat, met beelden. Iedereen kan hier gratis aan deelnemen. De winnaars mogen volgend jaar de quiz samenstellen. Maar er zijn ook leuke prijsjes te winnen, waaronder de felbegeerde poedelprijs. Dus weet u veel over Halsteren en Lepelstraat of vindt u quizzen leuk, kom dan zeker op donderdag 28 november naar de Hof van Ram (De Beeklaan 29a te Halsteren) voor de quiz van de Heemkundekring. Aanvang is 20.45 uur.

Postzegel ruilbeurs

HALSTEREN - Het is weer herfst en de winter is in aantocht. Tijd om uw postzegelverzameling weer bij te werken. Zoeken en speuren naar die steeds weer moeilijk te vinden zegel voor uw verzameling. Postzegelvereniging Onderling Contact en de Heemkundekring organiseren weer een ruilbeurs in het heemhuis te Halsteren. Een goede plaats om andere filatelisten te ontmoeten en onderling uw zegels te ruilen of aan te vullen. Op zaterdag 30 november kunt u vanaf 12.00 uur terecht in de Hof van Ram (De Beeklaan 29a te Halsteren). Ook de verloting zal niet ontbreken op deze laatste ruilbeurs van 2019. Misschien zit er net die zegel bij die u al zo lang zoekt. De toegang is gratis. 25 januari 2020 is de volgende beurs.

Koffie- en theeuurtje

HALSTEREN - Op vrijdag 29 november houdt de Katholieke Bond van Ouderen (KBO) van 10.00 tot 11.30 uur een koffie- en theeuurtje in de. U kunt hier vrijblijvend op de koffie komen met leeftijdgenoten van 55 jaar en ouder.

Bingo in de Kannebuis

Voor ouderen is er bovendien een bingo op 1 december. Die gaat om 14.00 uur van start in De Kannebuis aan Poelekes 12 in Halsteren.

Rollatorspreekuur

HOOGERHEIDE - Op woensdag 27 november is in Zorgcentrum Heideduin (Heistraat 12, Hoogerheide) een rollatorspreekuur. Vrijwilligers voeren tegen een kleine vergoeding onderhoud en reparaties uit aan de rollator. Door regelmatig onderhoud van uw rollator, verkleint de kans op valgevaar. Tijdstip: 13.30 tot 15.00 uur. Het spreekuur wordt georganiseerd door tanteLouise en BWI.