Wimko van Okkenburg is de nieuwe voorzitter van VVC'68.
Wimko van Okkenburg is de nieuwe voorzitter van VVC'68.

Nieuwe voorzitter bij VVC'68

HALSTEREN – VVC'68 heeft een nieuwe voorzitter gekozen. Wimko van Okkenburg is de opvolger van interim voorzitter Adrie van Elzakker.

Wimko van Okkenburg, in het dagelijks leven werkzaam bij diervoeding Tak in Wouwse Plantage, vertelt: "Vanaf 1987 ben ik al lid van VVC'68. Ik heb een aantal jeugd- en seniorenelftallen doorlopen en ben trainer/leider geweest van verschillende jeugd- en seniorenelftallen. VVC'68 is gewoon mijn club, het voelt als een warme deken."

Toekomst

Wimko van Okkenburg vervolgt: "We gaan er alles aan doen om het eerste elftal zo snel mogelijk terug te brengen naar de derde klasse. We willen dan een stabiele derdeklasser worden. Als we dat bereikt hebben, kunnen we nadenken over de tweede klasse."

Supporters

"De kracht van VVC'68 is dat onze thuiswedstrijden goed bezocht worden. Kortom: een club die leeft bij de supporters. We hebben nu zeven seniorenteams, daar zou er wat mij betreft best eentje bij mogen."

Jeugd

Het belangrijkste voor onze jeugdafdeling is dat de kinderen plezier hebben en niet zo maar uitwijken naar andere verenigingen", aldus nieuwe voorzitter Wimko van Okkenburg.