Parochie de Bron, O.L.V. Hemelvaart Hoogerheide


Zondag 24 november 9.00 uur: Eucharistieviering. Voorganger: pastoor Frans Verheije; Muzikale verzorging: Seniorenkoor met dirigente Sasja Hendrickx en organist Staf van Kerckhoven; Koster: Kees van Loon; Lectrice: Mirjam Geers. Intenties: Jeanne Koolen e.v. Piet Oerlemans; Ferd Hoeks e.v. Cor Daalmans als jrgt. Overleden: Frank Dingemans e.v. Ingrid Wesenbeek; Ad de Keijzer e.v. Francien van Dongen.

Parochie de Bron, Kerk Sint Gertrudis Ossendrecht


Zondag 24 november 11.00 uur: Woord- en communieviering. Voorganger: diaken Ryan Keetelaar; Muzikale verzorging: Dameskoor met organiste Lisette van Mechelen; Koster: Piet Rutten; Lector: E.v/d. Eijnden; Misdienaars: Luka en Petar Loncar. Intenties: Toos de Jong-van de Poel v.w. verj.; Maria Jansen-Withagen als jrgt.; Anna Jacobs-van de Maegdenbergh als jrgt.; Mariëtte van Akkeren-Jacobs als jrgt.; Dini Fontijn-Dekkers jrgt; Willy Kil als jrgt. en overleden familie. Mededelingen: Zondag 24 november is er in de kerk van Ossendrecht weer een boekenmarkt van 13.30 tot 17.00 uur.

Adolphinekapel Ossendrecht


Dinsdag 26 november 19.00 uur: Eucharistieviering; Voorganger: pastoor Frans Verheije. Intenties: voor alle zieken en overleden parochianen.

Parochie de Bron, Dionysiuskerk Putte


Zaterdag 23 november 19.00 uur: Geen viering. Mededeling: In Putte is er nog een viering op 30 november.

Sainte Marie Broeders, Huijbergen


Eucharistievieringen op zon- en feestdagen 09.30 uur. Dinsdag en donderdag 8.00 uur.

Protestantse kerk, Woensdrecht Ossendrecht


Zondag 24 november 9.45 uur: Ds W. Lolkema, Woensdrecht.

Parochie de Bron, O.L.V. Hemelvaart Huijbergen


Zaterdag 23 november 19.00 uur: Eucharistieviering; Voorganger: Pastoor Fr. Verheije; Muzikale verzorging: Gemengd koor; Lectrice: Nettie. Intenties: Jgt. Nellie Klaassen; Jgt. Pieta Claessens-van Mechelen; Elisabeth van Mechelen; Frans Claessens; Piet van Aert, vanwege zijn verjaardag; voor alle zieke en overleden parochianen. Na de viering drinken we samen een kop koffie of thee. De viering van 30 november komt te vervallen. In de maand december is er op 7 en op 24 december een Woord- en Communieviering.

Verzorgingshuizen Parochie de Bron


Heideduin te Hoogerheide: Geen viering.

Mariahove te Ossendrecht: Woensdag 27 november 10.30 uur: viering. Voorganger: Ds. Wim Lolkema.

Beukenhof te Putte: Dinsdag 26 november om 14.00 uur: Woord- en communieviering; Voorganger: diaken Ryan Keetelaar.

Christoffelparochie Quirinuskerk Halsteren


Zondag 24 november 9.30 uur: Eucharistieviering voorgangers pastor Bertus van Schaik m.m.v. de koorgroep o.l.v.organist Peter Bakx. Intenties: Overleden leden van de K.B.O., Ton en Nel Rouwendal, Anja van Wezel, Antonius Goossens, Corrie van de Watering – Brusselaars. Overleden: Catharina Man - Heijmans. Donderdag 28 november 9.00 uur: Eucharistieviering: voorganger pastoor Hans de Kort.

Sint Martinuskerk, Halsteren


Zondag 24 november 10.30 uur: Eredienst in de Sint Martinuskerk; Ds. Henk van het Maalpad.

Christoffelparochie Antonius Padua Lepelstraat


Uw gebed wordt gevraagd voor: Jo van Tillo w.v. Frans de Kock; Peet van Akkeren w.v. Mariëtte van Akkeren - Jacobs. Zaterdag 23 november 19.00 uur: Eucharistieviering; Wij gedenken onze dierbare overledenen. Voorganger: Past. H. de Kort, lector: H. Wouts. De Eucharistieviering wordt ondersteund door volkszang. Dinsdag 26 november 19.00 uur: Eucharistieviering; Ter ere van de H. Antonius voor onze gezinnen.

Emmauskerk, Bergen op Zoom


Diensten om 9.30 uur en 16.00 uur: Emmauskerk, Korenberg 90, Bergen op Zoom.

KBO bingo

HOOGERHEIDE - KBO Hoogerheide/Woensdrecht houdt op vrijdag 29 november een bingo. Het spel start om 13.30 uur en de zaal is open vanaf 13.00 uur. Iedereen vanaf 50 jaar is van harte welkom. Tijdens de pauze is er een loterij met mooie prijzen.De locatie is café-zaal de Boulevard aan de Raadhuisstraat 119 te Hoogerheide.

Alliance Française

BERGEN OP ZOOM - Op donderdag 21 november 2019 is er een bijeenkomst bij de Alliance Française te Bergen op Zoom over L'Hôtel Dieu de Beaune. Marie Paule Eeckhout, licenciéé de l' Université de Lille, histoire de l'art et littérature verzorgt deze conférence in de Franse taal. Aanvang is 20.00 uur in Wijkcentrum de Korenaere, Korenmarkt 7 in Bergen op Zoom. Toegang kost 10 euro.

Rollatorspreekuur

BERGEN OP ZOOM - Dinsdag 3 december houden de BAS, WijZijn Traversegroep Bergen op Zoom en tanteLouise een rollatorspreekuur in het nieuwe ABG, van Dedemstraat 13 in Bergen op Zoom. Belangstellenden kunnen gratis hun rollator laten nakijken en zo nodig opnieuw laten afstellen. Het rollatorspreekuur vindt plaats van 10:00 tot 11:00 uur. Tijdens eerder gehouden spreekuren is gebleken dat veel rollatorgebruikers last hebben van pijnlijke polsen, schouders of rug. Veel van de rollators waren niet goed afgesteld. Ook moest er vaak gesleuteld worden aan de rollators. Voor meer informatie over het rollatorspreekuur kan men contact opnemen met Anja Withagen van WijZijn Traversegroep Bergen op Zoom, telefoonnummer 0164-237056 of per e-mail activiteiten@wijzijntraversegroep.nl

Voorlezen volwassenen

LEPELSTRAAT - Sinds enkele weken wordt er op dinsdagmiddag voorgelezen voor volwassenen. Er worden korte verhalen voorgelezen van Nederlandse en Vlaamse schrijvers. Vooral verhalen die in de afgelopen 100 jaar zomaar in de omgeving gebeurd hadden kunnen zijn. Het is dinsdagmiddag om 15.45 uur en duurt tot ongeveer 16:45 uur in buurthuis 't Weike. Wanneer een verhaal is voorgelezen, wordt er kort nagepraat over het stuk en de situaties die daarin voorkwamen. Vooral dit laatste is erg gezellig. 'Wij zouden het leuk vinden als u ook eens kwam luisteren. Het is gratis en u hoeft u niet op te geven.'

Inloophuis Het Getij

OSSENDRECHT - Het Getij, ontmoetingsplaats voor (ex)kankerpatiënten en hun naasten houdt diverse activiteiten in De Volksabdij aan de O.L.V. ter Duinenlaan 199 in Ossendrecht. Dinsdag 26 november ontspanningsoefeningen. Woensdag 27 november workshop breiboezem en koffie/thee drinken. Donderdag 28 november workshop tiffany/glas-in-lood. Bel voor nadere informatie naar: 06-22823531 (Ossendrecht) of 06-22823504 (Bergen op Zoom).