OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Foto:

Sintvoorstelling in het Kloosterhof

HOOGERHEIDE - Pietengroep Woehoo en feestband Sjooloos zijn ook dit jaar met een mooie sinterklaasvoorstelling te zien in MFC Kloosterhof. De Sint brengt een feestelijk bezoek aan de theaterzaal. Deze spetterende show brengen de Pieten en Sjooloos in samenwerking met Podium Kloosterhof.

Dit is een leuke voorstelling speciaal voor alle kinderen van de gemeente Woensdrecht en hun (groot)ouders. Elk jaar is het een groot feest en ook nu zullen de Sint en zijn Pieten de kleine en grote kinderen verrassen. De Pieten heten het 'Hooggeëerd publiek' van harte welkom! Daarna zal blijken dat de Sint heel wat te stellen heeft met al zijn Pieten. Kom genieten van een vrolijke en muzikale sinterklaasvoorstelling vol grappige situaties, ondeugende Pieten en natuurlijk een lieve Sinterklaas.

Er zijn twee voorstellingen op zondag 24 november. De eerste voorstelling begint om 13.00 uur en de tweede om 15.00 uur. Kaartjes zijn voor 3,00 euro te koop bij MFC Kloosterhof en Primera Niels van Elzakker.

Hans Visser en Irena Filippova met 'Rembrandt & De Gouden Eeuw'

Podium Kloosterhof, zaterdag 30 november 2019, 20.15 uur

In 2019 staat Nederland in het teken van Rembrandt en de Gouden Eeuw. De aanleiding daarvoor is de 350e sterfdag van Rembrandt van Rijn. Het hele jaar zijn er tal van activiteiten. Zo toont het Rijksmuseum voor het eerst al zijn werken. Andere musea organiseren speciale tentoonstellingen rond de beroemde Hollandse meester en het hele jaar zijn er tv-programma's over Rembrandt. Hans Visser en Irena Filippova laten zich muzikaal inspireren door de schilderijen van Rembrandt en nemen ze mee naar de theaters.

Oud-Flairck gitarist Hans Visser en de Russische top-accordeoniste en zangeres Irena Filippova brengen een muzikale ode aan de Gouden Eeuw, het tijdperk waarin Nederland cultureel, wetenschappelijk en politiek-economisch de wereld domineerde. Het wordt een interessante multimedia-theatershow. In hun songs leggen ze fascinerende en verrassende parallellen met de huidige tijd, versterkt door grootse projecties van de schilderijen van de oude Meester.

Een muzikaal beeldverhaal met schitterende projectie en prachtige muziek! Een avond om lang te heugen. Muziek om naar te luisteren én kijken!

Entree: € 18,00 inclusief een pauzedrankje

Kaarten: www.podiumkloosterhof.nl

Telefonische informatie: 0164-620221

Locatie: MFC Kloosterhof, Huijbergseweg 3b, 4631 GC Hoogerheide

Afbeelding