Afbeelding
Foto:

Herfstwandeling op landgoed De Hertgang

HALSTEREN - Op Landgoed De Hertgang in Halsteren maken veel planten, bomen en struiken zich op voor de koudere periode die komen gaat. Tijdens een speciale herfstwandeling kunt u genieten van de prachtige kleuren die er te zien zijn.

De paden liggen vol met eikels, kastanjes en beukennootjes. Wie denkt dat er, nu de meeste bloemen uitgebloeid zijn, niets te zien is, heeft het mis. Want nu kan je de mooie structuur van de bast van bomen zien. Natuurlijk zijn er ook paddenstoelen te bewonderen. Zin gekregen in deze herfstwandeling?

Kom dan zondag 10 november naar Landgoed De Hertgang, Klaverblokken 18 in Halsteren. De rondleiding start om 14.00 uur onder leiding van een ervaren gids die uw aandacht zal vestigen op dingen die anders misschien aan uw aandacht ontsnappen. Na afloop kunt u gezellig wat drinken in het Bezoekerscentrum. Daar draait ook de diapresentatie die de vier jaargetijden op De Hertgang laat zien.

De toegang voor deze herfstwandeling bedraagt €4 per persoon, inclusief koffie of thee. Kinderen tot 12 jaar hebben, onder begeleiding, gratis toegang.

Bundel Woordenstreken

BERGEN OP ZOOM - Op zaterdag 23 november presenteert de Bergse schrijver Sonn Franken zijn bundel korte verhalen met als titel: Woordenstreken. Vanaf 15:30 uur is iedereen van harte welkom in Schenklokaal Prins Heerlijk op de Grote Markt 34 te Bergen op Zoom. Er zullen verschillende sprekers aanwezig zijn. De bundel bevat 27 korte verhalen. Het is de eerste bundel met korte verhalen van de hand van de Bergenaar. "Dit naar aanleiding van schrijfwedstrijden waar ik aan deelneem, situaties of momenten die ik wil vastleggen, of persoonlijke verhalen en overpeinzingen", aldus Franken.

Postzegelruilavond

BERGEN OP ZOOM - Op maandag 11 november 2019 wordt tijdens de ruilavond bij postzegelvereniging Onderling Contact de allernieuwste Bergse postzegel getoond. De avond is in buurthuis de Kastanje aan de Kastanjelaan 164 te Bergen op Zoom. De ruilavond begint om 19:30 uur en eindigt omstreeks 21:30 uur.

Schoonmaakactie op het bedrijfsterrein De Poort

BERGEN OP ZOOM - Inmiddels al voor het zevende jaar op rij gaat een groep Zeeverkenners, die lid is van de bedrijvenvereniging TNP, weer een schoonmaakactie uitvoeren op een onderdeel van het industrieterrein De Poort. De zeeverkenners zijn lid van bedrijvenvereniging TNP, maar betalen hiervoor in natura met de jaarlijkse actie "Schoon de Poort". De aftrap zal op 9 november gegeven worden bij Sportcentrum de Karmel met een startschot door een wethouder.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding