Openbare vergadering Dorpsraad Halsteren

HALSTEREN - De maandelijkse ledenvergadering van de Dorpsraad Halsteren vindt plaats op donderdag 7 november. Deze start om 20:00 uur in zaal 2 van Ontmoetingscentrum de Wittenhorst aan het Lindenlaantje. Omdat het een openbare vergadering betreft, is iedereen hierbij van harte welkom. Op de website van de Dorpsraad www.dorpsraadhalsteren.nl vindt u de volledige agenda. De Dorpsraad rekent op een grote belangstelling vanuit de Halsterse bevolking die kan meepraten en meedenken over de belangen van Halsteren. Voor vragen vooraf kunt u terecht bij de voorzitter Piet Soffers of secretaris Peter Tange of via het contactformulier op de website.

Volkswagen gestolen bij autobedrijf Halsteren

HALSTEREN - Bij een autobedrijf aan de Canadaweg in Halsteren is zaterdagnacht een witte Volkswagen Golf 7 gestolen vanaf het parkeerterrein. De witte golf heeft het kenteken ZJ-744-G. De eigenaar van het garagebedrijf geeft een beloning voor informatie over de diefstal en voor de gouden tip. Heeft u zaterdagnacht iets verdachts gezien in de omgeving van de Canadaweg in Halsteren? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem op 0800-7000.

Ruilmiddag postzegels

BERGEN OP ZOOM - Op zondag 17 november houdt postzegelvereniging Delta Oost een ruilmiddag in wijkcentrum de Korenaere. De middag begint om 12:00 uur en eindigt om 16:00 uur. Er zijn deze middag diverse stands met een grote variatie aan postzegels, poststukken en ook met munten. Er is een koopjes- en snuffeltafel is aanwezig. Om 15:00 uur is er een veiling met leuke en interessante kavels. Daarnaast is er een verloting met filatelistische en niet-filatelistische prijzen. Iedereen die belangstelling heeft is welkom.

Presentatie Alzheimer café 75 jaar bevrijding

BERGEN OP ZOOM - De vrijwilligers van het Alzheimercafé en de werkgroep dementievriendelijke samenleving (DVG) staan nog eens extra stil bij 75 jaar bevrijding. Er wordt een presentatie verzorgd op dinsdag 12 november in de Synagoge aan de Koevoetstraat. De bijeenkomst begint om 14:00 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur. Graag van tevoren aanmelden bij Martien van Leeuwen via telefoon 06-34540835 of via e email: malovl@home.nl.

Actie Putte babbeltrucs

PUTTE - Diefstal door een 'babbeltruc' komt steeds vaker voor: onbekenden bellen bij u aan en gebruiken een mooie smoes om binnen te komen. Vervolgens stelen zij uw geld en andere waardevolle bezittingen. Dieven doen zich soms ook voor als meteropnemer of reparateur. Of ze vragen om een glas water of een pen, terwijl een handlanger het huis binnenglipt. Zorgcoöperatie Zorg om Zorg in Putte organiseert in samenwerking met een gepensioneerde, ervaren politieagent en een psycholoog een informatieavond over babbeltrucs voor leden en niet-leden. De bijeenkomst is op dinsdag 12 november in MFC de Biezen, Schoolstraat 42 in Putte. Aanvang 19.30 uur.
Graag aanmelden op e-mail:info@zcputte.nl of
telefoon: 06-20255529.