Afbeelding
Foto:

Rommelmarkt HL

HOOGERHEIDE - Na het succes van voorgaande jaren vindt dit jaar de vierde Herwonnen Levenskracht (HL) winterrommelmarkt plaats en wel op zaterdag 9 november 2019.

Op vakantiepark Familyland in Hoogerheide zal een groep enthousiaste vrijwilligers de Dalizaal omtoveren tot een paradijs met mooie spullen. Gezien de aankomende feestdagen zal het aanbod hierop gericht zijn. "Bent u op zoek naar speelgoed voor uw (klein)kind voor Sinterklaas of op zoek naar een kunstkerstboom of sfeerverlichting voor Kerstmis, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Of wilt u liever snuffelen tussen (winter)kleding, (kinder)boeken, huisraad? Dat kan allemaal want alles staat netjes uitgestald te wachten tot de spullen aan een nieuwe eigenaar worden verkocht tegen een vriendelijke prijs", aldus HL. Tevens is er een kleine loterij alsmede een grabbelton voor de kinderen aanwezig waar leuke prijzen in te winnen zijn.
Door inzameling van goederen in de loods aan de Grindweg in Woensdrecht heeft het aanbod een grote diversiteit opgeleverd. Spullen zijn altijd welkom en kunnen iedere zaterdag aangeboden worden tussen 10:00 en 12:00 uur.
De gehele opbrengst gaat naar de activiteiten van Herwonnen Levenskracht, waar onder andere ontspanningsmiddagen voor ouderen, verwendagen en een vakantieweek voor mensen met een beperking voor worden georganiseerd.
De deuren van de zaal aan de Groene papegaai 19 te Hoogerheide zijn geopend van 10:00 uur tot 16:00 uur. Entree is gratis. Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.herwonnenlevenskracht.nl.