Afbeelding
Foto:

Requiem Mozart HMR

BERGEN OP ZOOM - REGIO - Op zaterdag 2 november, Allerzielen, zal de Eucharistieviering van 19.00 uur in de Gertrudiskerk in Bergen op Zoom op een wel heel bijzondere manier door HMR muzikaal worden verzorgd, namelijk met het beroemde Requiem van Mozart. In 1969, bij de herdenking van het feit dat de bevrijding van Bergen op Zoom 25 jaar geleden werd bevrijd, voerde HMR het werk eerder uit: in concertvorm en destijds met begeleiding van alleen orgel. Nu wordt het werk weer uitgevoerd, bovendien in de liturgische context van de viering van Allerzielen en tevens nu ook mèt begeleiding van orkest.

Druk programma voor koor de Straotzangers

LEPELSTRAAT - Het Amusementskoor de
Straotzangers uit Lepelstraat, heeft de komende weken een druk programma. Op 4 november reizen ze af naar België, om in Kalmthout een optreden te verzorgen, aanvang 13.00 uur. Op 7 november treden de Straotzangers op in St. Maartensdijk in het bejaardenhuis. Op zondagmiddag 10 november, aanvang 13.00 uur, zijn ze te beluisteren bij Intratuin in Halsteren. Daarna komt de kerstdrukte er weer aan, voor het alom bekende koor.

Speuren in Open Kerk

HALSTEREN - In het kader van de maandelijkse Open Kerk staat zaterdag 2 november bij de Sint Martinuskerk een speurtocht voor kinderen én voor hun ouders, opa's en oma's op het programma. Iedereen is welkom tussen 11.00 en 14.00 uur, toegang is gratis.

Bingo Lepelstraat

LEPELSTRAAT - De Activiteitencommissie houdt woensdag 6 november een bingo in 't Weike. De zaal aan Kerkstraat 82 te Lepelstraat is open om 13.00 uur. De bingo begint om 13.30 uur. Er wordt gespeeld om geldprijzen. Daarnaast zijn er extra rondes om de bekende hammetjes.

Alzheimer café

GEMEENTE WOENSDRECHT - Het Alzheimer Café voor de gemeente Woensdrecht dat maandagavond 4 november in Hoogerheide wordt gehouden staat in het teken van het onderwerp 'Dementie & Communicatie'. De bijeenkomst wordt verzorgd door Jan de Koster, muziektherapeut van tanteLouise. De bijeenkomst van maandagavond 4 november begint om 19.30 uur (zaal open vanaf 19.00 uur) en wordt gehouden in Woonzorgcentrum Heideduin, Heistraat 12, Hoogerheide.