Bridge in Halsteren

HALSTEREN - De uitslag van het bridgen op dinsdagmiddag 22 oktober in de Kannebuis is als volgt: 1. Leny in het Veld/Hans Hanstede 64.79%, 2. Nel Hereijgers/Corrie Speek 63.08%, 3. Hans van de Boom/Ton Thijssen 58.61%, 4. Paula Evers/Gerda Rommers 53.89%, 5. Janny en Dick Bosma 52.83%.

De uitslag van woensdagmiddag 23 oktober in ontmoetingscentrum de Wittenhorst: 1. Ria Schepers/Hans Handstede 72.50%, 2. Alice Schoemaker/Ton Thijssen 61.25%, 3. Micky Meijer/Toos Man 58.33%, 4. Ton Maas/Anton van der Wegen 54.58%, 5. Riet Mens/Frans van Haperen 53.75%.

Bingo buurtvereniging 'De Straat'

WOENSDRECHT - 'Kom naar de bingo, georganiseerd door buurtvereniging de Straat, bij Café Steffie's te Woensdrecht op zaterdag 9 november.' Aanvang is 20.00 uur en iedereen is van harte welkom bij deze gezellige bingo met super prijzen. Als afsluiting is er een loterij met een bijzondere hoofdprijs.Bezoek ook eens website: www.bv-destraat.nl

Windkracht Vier geeft jaarconcert

BERGEN OP ZOOM - REGIO - Het jaarconcert van zang- en muziekvereniging Windkracht Vier vindt plaats op zondag 10 november in de Sint Catharinakapel te Bergen op Zoom, ingang Klaverstraat. Het thema van het concert is "Zingen in vrijheid". Zeer toepasselijk in deze periode van 75 jaar bevrijding. Onder leiding van dirigent Pieter-Jan van den Berg brengt het 4-stemmig koor liederen uit alle windstreken in de originele taal. De nadruk van het repertoire ligt op "vrijheid".
Aanvang is 14.00 uur, inloop 13.45 uur. Tijdens deze middag is er ook aandacht voor de Stichting Bevrijding Brabantse Wal. Na afloop van het concert is er een gezellig samenzijn in de grote zaal van de Ontmoetingskerk (Bolwerk), ingang Drabbestraat. Toegangskaarten zijn te verkrijgen bij "Fairtrade Dichtbij" (Wereldwinkel), Kremerstraat 25 in Bergen op Zoom en kosten €7,50 per persoon.

Open dag bij Fokus

BERGEN OP ZOOM - REGIO - Op zaterdag 9 november is er een open dag bij Stichting Fokus op adres Princesseplaat 74 in Bergen op Zoom. Belangstellenden kunnen tussen 11.00 en 16.00 uur de unit en kantoor bekijken waar Fokus de algemene dagelijkse levensbehoefte (ADL) organiseert voor mensen met een lichamelijke handicap die zelfstandig wonen. Er is een compleet aangepaste badkamer te bekijken en een van de cliënten stelt haar woning open. Stichting Fokus bestaat 14 november 25 jaar.

Nominaties bedrijven

GEMEENTE BERGEN OP ZOOM - De jury van het Aangenaam GOBOZ ondernemersgala Bergen op Zoom heeft uit alle nominaties de finalisten voor de ondernemersprijzen bekend gemaakt. Voor de categorie grote bedrijven zijn dat: Protix, Bruynzeel keukens en Exclusive schoonmaakbedrijf. Voor de categorie kleine bedrijven zijn dat: Franken Fruit, Ideal Equestrian en Bakkerij van Ravels. De prijswinnaars zullen op 8 november tijdens het Gala bekend worden gemaakt. Er is een online veiling via facebook van topstukken. Zie ook: www.goboz.nl