Hulp wandelvierdaagse

HALSTEREN - De dertigste Wandelvierdaagse Halsteren is onlangs weer een succes geworden dankzij de inzet van heel veel fijne mensen! Sponsoren, vrijwilligers en wandelaars, echte toppers! Zonder jullie geen Wandelvierdaagse. Iedereen bedankt voor de ondersteuning op welke manier dan ook. En volgend jaar doen we weer graag een beroep op jullie. Wil je vrijwilliger worden en ons ondersteunen bij dit prachtige evenement, dan kun je een bericht achterlaten op onze website www.wandelvierdaagse-halsteren of via Facebook!

Inloophuis Het Getij

OSSENDRECHT - REGIO - Bij ontmoetingsplaats voor (ex)kankerpatiënten en hun naasten Het Getij in Ossendrecht staan de volgende activiteiten op het programma: Dinsdag 5 november: ochtend ontspanningsoefeningen en eventueel gebruik lunch. Woensdag 6 november: ochtend workshop speksteen. Donderdag 7 november: ochtend workshop tiffany/glas-in-lood in Huijbergen. Nadere informatie over de activiteiten op: www.hetgetij.com

Veilig fietsen: blijf uit de dode hoek!

REGIO - Weet jij waar je veilig fietst in de buurt van een bus of vrachtwagen? Vermijd de dode hoek. Want daar kan de chauffeur je niet zien. Onthoud: als jij de chauffeur ziet, ziet hij jou ook. Dat is rechts achter de bus of vrachtwagen, op een afstand van minstens 3 meter. Ga dus nooit ernáást fietsen, want dan ziet de chauffeur je niet. Dit is een actie vanuit de provincie Noord-Brabant die het verkeersslachtoffers flink terug wil brengen.