Waardering voor de mantelzorgers

GEMEENTE BERGEN OP ZOOM - De landelijke Dag van de Mantelzorg wordt sinds de jaren negentig georganiseerd en heeft als doel de mantelzorgers in het zonnetje te zetten en bij te dragen aan de er- en herkenning van mantelzorg.

Als mantelzorger gaat uw tijd, energie en aandacht geregeld uit naar uw naaste(n) met een ziekte, beperking op psychische klachten. Op 9 november is het tijd voor de mantelzorger zelf met een diner dansant in Den Enghel. Deze middag wordt muzikaal opgeluisterd door de Crab Town Three. Na afloop van het diner ontvangen de aanwezigen de mantelwaardering van 2019. Aanmelden kan via aanmelden@mantelzorgboz.nl of telefonisch via 0164 237056 o.v.v. naam en adres. Let op vol=vol.
Dag van de jonge mantelzorger uit drie gemeenten van regio de Brabantse Wal

Op zaterdag 9 november is het tijd om de jonge mantelzorgers in het zonnetje te zetten. Samen met de jonge mantelzorgers uit Bergen op Zoom, Steenbergen en Woensdrecht maken we er een leuke en gezellige ochtend van in de sporthal van Gageldonk. Eerst gaan we samen sportief aan de slag tijdens een sportinstuif, verzorgd door de FitFabriek. Je bent welkom vanaf 10:00 uur. We sluiten de ochtend af met een lekkere lunch. Lijkt het je leuk om een ochtendje samen sportief te zijn? Geef je dan op via aanmelden@mantelzorgboz.nl of telefonisch via 0164 237056 o.v.v. naam en adres. Dit geldt ook voor de jonge mantelzorgers uit Woensdrecht en Steenbergen.