Team Rush Hour
Team Rush Hour Foto:

Rijbewijskeuringen in Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - Automobilisten kunnen zich op 5 november en 3 en 11 december medisch laten keuren voor de verlenging van hun rijbewijs. De eerste twee keuringen vinden plaats in SWO Steunpunt Zonneplein en de derde op 11 december bij DEK Opleidingen aan de Wattweg 25. Een afspraak maken met de arts kan via Regelzorg Rijbewijskeuringen. Telefonisch: 088 23 23 300. Zelf een datum plannen: www.regelzorg.nl. Automobilisten van 75 jaar en ouder betalen €40,00. Voor houders van rijbewijs C/D/E tot 75 jaar is het tarief €60,00.

Jubileum Samen Sterk

LEPELSTRAAT - Het gemengd koor Samen Sterk Lepelstraat viert in november haar 40-jarig jubileum. Sinds 1979 verzorgt het diverse diensten in de Sint Antonius van Paduakerk te Lepelstraat en omgeving. Ter gelegenheid van dit jubileum organiseert het koor nu een concertmiddag met deelnemende koren uit Nieuw-Vossemeer, Tholen en saxofoonensemble Saxofobie. De gratis middag is op 3 november in de Sint Antonius van Paduakerk te Lepelstraat. Aanvang 14.30 uur. Inloop vanaf 14.00 uur.

Freak Night in het         teken van halloween

BERGEN OP ZOOM - Op vrijdag 1 november verandert Gebouw-T in een vette feestlocatie helemaal in het thema van Halloween met als grote headliner Team Rush Hour. Verder ook veel lokaal talent op het programma: DJ Izzabelle, Quinn Jacobs, Manga, Michel en Martijn. Deze avond wordt georganiseerd door Young Creations, het jongerenplatform van het poppodium. Kaartjes zijn te koop en kosten in de voorverkoop €7,00. Het feest start om 20:30 uur en duurt tot 02:30 uur. Toegang is 16+. Meer informatie en tickets voor Freak Night zijn verkrijgbaar via www.gebouw-t.nl

Made In Belgium

BERGEN OP ZOOM - Voor het negende jaar op rij organiseert Poppodium Gebouw-T in Bergen op Zoom het Made In Belgium festival, een indoorfestival met het beste van Belgische bodem. Met de toevoegingen van Yuko en Matt Watts Group is het affiche rond. Eerder werden al headliner Whispering Sons, Dead Man Ray en La Jungle bekend. Made In Belgium is dit jaar op zaterdag 16 november. Er zijn nog kaartjes te koop. Meer informatie en tickets voor het festival zijn verkrijgbaar via www.gebouw-t.nl.

Team Rush Hour
Yuko en Matt Watts
Yuko en Matt Watts