Walk&Talk voor werkzoekenden

BERGEN OP ZOOM - Walk&Talk is de gratis koffiepauze voor werkzoekenden. Het is een plek om ervaringen te delen en contacten te leggen. Anouska Vos van het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP) vertelt op maandag 4 november van 10.00 tot 12.00 uur in de Bibliotheek Bergen op Zoom, Kortemeestraat 17, over de meerwaarde van vrijwilligerswerk. Voor iedereen die op zoek is naar een betaalde baan.

WijZijn zoekt mensen

BERGEN OP ZOOM - WijZijn zoekt enthousiaste vrijwilligers die het team Welzijnsdiensten in Bergen op Zoom willen komen versterken. "Naast een supergezellig team bieden wij je ieder jaar weer een leuke eindejaarsattentie en een enorm aanbod aan leuke en interessante workshops. Heb jij enkele uren of een dagdeel per week ter beschikking? Vind je het leuk om maaltijden te bezorgen of boodschappen te doen of kleine klusjes op te knappen of te tuinieren? Spreekt het je aan je medemens een helpende hand toe te steken? Neem dan eens contact op", zegt Saskya de Keijzer. Haar telefoonnummer is 06-18263780 en haar mailadres is
saskya.dekeijzer@wijzijntraversegroep.nl.

Ruilavond

BERGEN OP ZOOM - Donderdag 7 november is de maandelijkse ruilavond van postzegelvereniging Delta Oost. Deze wordt gehouden in de Korenaere te Bergen op Zoom. De avond begint om 19.00 uur en duurt tot 21.30 uur. Er is een verloting en een snuffeltafel.

Boekenmarkt

BERGEN OP ZOOM - Op zondag 3 november wordt tussen 13.30 en 16.30 uur de maandelijkse boekenmarkt gehouden in het Logegebouw van de Vrijmetselarij, Engelsestraat 30 in Bergen op Zoom met een grote keuze romans, geschiedenis et cetera. Hier kunnen ook oude boeken worden afgegeven. De opbrengst is bestemd voor vragen om geldelijke ondersteuning van verenigingen in de gemeenten Bergen op Zoom en Woensdrecht. Voor informatie en contact: korvingpeter@hotmail.com

EHBO bij kinderen

BERGEN OP ZOOM - Tijdens het baby- tot kleutercafé in de Bibliotheek Bergen op Zoom staat staat op donderdag 7 november van 9.30 tot 10.30 uur EHBO voor kinderen centraal. "Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een pleister plakken kan iedereen en een verbandje aanleggen lukt ook nog wel, maar wat als een kind zich verslikt in een stukje speelgoed? Of een flinke bloeding krijgt of van de commode valt? Het is belangrijk om te weten wat je dan moet doen", zegt Carla Sperling. Ze geeft uitleg en praktische voorbeelden uit deze cursus.

Muziek op schoot

HOOGERHEIDE - Het Baby- tot Kleutercafé in de Bibliotheek Hoogerheide staat op maandag 4 november van 9.30 tot 10.30 uur in het teken van Muziek op schoot. Inge Verbraak van Klap eens in je handjes gaat voorop tijdens dit muzikale feestje. Spelenderwijs samen muziek maken: van draagdansen tot aanraakspelletjes, bewegen, dansen en spelletjes op schoot met muzikale materialen.