Verkoopster Shirley Verweij doet tevens de inkoop van monturen.
Verkoopster Shirley Verweij doet tevens de inkoop van monturen. Foto:

"Bril aan mode onderhevig"

Verkoopster Shirley Verweij (30) doet bij Ben van der Heiden zien, zorg & horen tevens de inkoop van monturen. Vier jaar geleden maakte ze vanuit kleding de overstap naar brillen.

"
Onze modellen zijn trendy en modisch

"Net als kleding zijn ook brillen aan mode onderhevig. Ik vind mijn werk erg leuk. Je moet wel gevoel voor mode hebben en weten wat er op de markt is. Dat is een internationale aangelegenheid. Zo ben ik pas naar een hele grote beurs geweest in Parijs", vertelt Shirley, die toevoegt dat bij Ben van der Heiden echt topmerken worden verkocht. "Onze modellen zijn trendy en modisch." De enthousiaste verkoopster én inkoper kijkt er naar uit in de nieuwe winkel aan de slag te gaan: "Super dat we naar een hele nieuwe zaak gaan. Dat betekent ook dat de brillencollectie verder wordt uitgebreid."

Doorgaans komt er twee tot driemaal in het jaar een nieuwe brillencollectie. "Van sommige merken echter verschijnen er maandelijks nieuwe monturen op de markt. In de nieuwe zaak gaan we in ieder geval een ruimer aanbod kinderbrillen krijgen", aldus Shirley Verweij.