Afbeelding
Foto:

"Trots met heel Halsteren delen"

HALSTEREN - Met de opening van het pand van Ben van der Heiden zien, zorg & horen aan de Dorpsstraat 150 komt er voor ondernemer Gerrit Atres en zijn echtgenote Marjon een einde aan een proces dat ruim anderhalf jaar duurde en bol stond van de uitdagingen en – soms – zorgen. Het einde van dat proces betekent een nieuw begin voor de beste oogmode en -zorg in Halsteren.

Toen het oude pand – Dorpsstraat 128 – op dinsdag 29 oktober om 15.00 uur voor de laatste keer sloot eindigde een tijdperk dat voor Gerrit Atres in 1988 begon. "Dat pand is zo vertrouwd, ik ben er haast mee vergroeid" , zegt hij, "het was heus moeilijk om voor de laatste keer de deur dicht te draaien. Maar evengoed hebben we anderhalf jaar lang afscheid kunnen nemen, en hebben we even lang toegeleefd naar het nieuwe pand."

Ambacht

Na de oplevering van het nieuwe plein bij Vogelenzang was heel Halsteren blij met de nieuwe flair die het dorpshart daarmee kreeg. In dat dorpshart is de opening van de nieuwe winkel van Ben van der Heiden zien, zorg & horen de kers op de taart. In de afgelopen maanden werd het pand volledig gerenoveerd en gasloos gemaakt. Het interieur is gezellig en uitnodigend en doet eerder denken aan een bistro, dan aan een winkel. Gerrit en Marjon Atres kijken uit naar het werk in hun nieuwe winkel, die meer biedt dan alleen extra ruimte. "We willen ons mooie ambacht graag laten zien", zegt Gerrit, "onze nieuwe winkel is zo ingericht dat onze klanten kunnen zien hoe we een montuur aanpassen en glazen slijpen."

Teamgevoel

Vanaf dag één betrokken Gerrit en Marjon het volledige team van Ben van der Heiden zien, zorg & horen bij de plannen voor het nieuwe pand. "Dat gaf een enorme boost", vertellen ze, "door te brainstormen en ideeën te delen werd het teamgevoel alleen maar sterker, en kijkt iedereen uit naar de opening."

Opening

De officiële opening vindt plaats op maandag 4 november, en op dinsdag opent de nieuwe winkel om 10.00 uur voor het eerst de deuren voor de klanten. De eerste 25 klanten krijgen die dag een voucher die recht geeft op 50% voordeel op een montuur. Op woensdag is er een kindermiddag, met een ijskoningin, Spiderman en glittertattoo's, donderdag is Hoordag en op vrijdag verkeert Ben van der Heiden in Spaanse sferen, met het merk Etnia, sangria en tapas. "Wij zijn blij met onze nieuwe winkel en we zijn er trots op", zeggen Gerrit en Marjon, "dat gevoel willen we met heel Halsteren delen."

Afbeelding