Lars Goutziers is de jonge, onderscheidende ondernemer achter Mabro Autoservice.
Lars Goutziers is de jonge, onderscheidende ondernemer achter Mabro Autoservice. Foto:

Mabro Autoservice is jong en onderscheidend

BERGEN OP ZOOM – Met zijn 22 lentes is Lars Goutziers één van de jongste ondernemers in de autobranche. Toch heeft hij al twee jaar ervaring. In 2017 startte hij met zijn bedrijf Mabro Autoservice waarmee hij zich weet te onderscheiden als een serieuze ondernemer die heel goed weet wat service en kwaliteit voor zijn autorijdende klanten betekenen.
Particulier
Mabro Autoservice is gevestigd aan de Conradweg in Bergen op Zoom. Van jongs af aan werd Lars, wiens vader het bedrijf startte, meegezogen in de wereld die de zijne zou worden.
Hij vertelt: "Het bedrijf begon met het onderhoud van het wagenpark van een transportbedrijf, maar kreeg meer en meer particuliere klanten. We kunnen nog steeds prima overweg met vrachtwagens en campers, maar tevreden particuliere klanten zijn voor ons het allermooiste."

Leenauto

Die tevreden klanten krijg je volgens Lars door kwaliteit en service te leveren. Hij heeft daar heldere ideeën over: "Bij reparatie hebben wij altijd een leenauto klaarstaan, dat spreekt vanzelf", zegt hij, "en we proberen altijd goed uit te leggen waarom een reparatie noodzakelijk is. Dat is het minste wat je kunt doen, want we willen niet dat onze klanten schrikken van een rekening."

Zekerheid

Bovendien is Mabro Autoservice aangesloten bij de Bovag, wat een extra kwaliteitsgarantie is voor klanten. "Om door de Bovag erkend te worden moet je aan strenge eisen voldoen, maar daarmee bieden wij onze klanten de extra zekerheid van Bovag-garantie, ook op reparaties. Minder willen we niet!"

Koeling

Mabro Autoservice is er voor onderhoud, reparatie en keuring van alle auto's, van alle leeftijden. In het verleden werd Mabro al bekend als specialist in het spoelen van automatische versnellingsbakken, maar Lars zorgt er nog steeds voor dat zijn onderneming voorop loopt.
"Sinds kort beschikken we over een nieuw airco-serviceapparaat, waarmee we de koeling ook in de jongste auto's optimaal kunnen houden. Dat is belangrijk, want we willen graag dat de frisse lucht die onze klanten inademen van goede kwaliteit is."

Onderscheidend

Kwaliteit is ook een eigenschap die je terugvindt in de gebruikte auto's van Mabro Autoservice. Lars en zijn team zoeken altijd de beste oplossing, daarin blijft Mabro Autoservice onderscheidend.

Mabro autoservice is gevestigd aan de Conradweg 2, 4612 PD Bergen op Zoom.