Pim Bruins en collega Youri Cloots zijn trots op het jubileum van Anytime Fitness.
Pim Bruins en collega Youri Cloots zijn trots op het jubileum van Anytime Fitness. Foto:

Vijf jaar Anytime Fitness: nieuwe start!

HOOGERHEIDE – Anytime Fitness Hoogerheide bestaat vijf jaar. Om dat jubileum te vieren, en om de klanten van het eerste uur te bedanken en belonen groeit Anytime Fitness de komende weken zowel in aanbod als in oppervlakte. Een nieuwe start, maar ook een voortzetting van alles wat Anytime Fitness Hoogerheide geliefd maakt.

Als Pim Bruins, eigenaar van Anytime Fitness Hoogerheide, denkt aan het moment dat hij vijf jaar geleden een net opgeleverd, leeg pand aan het Ouwe Raedthuysplein binnenstapte, voelt hij zich apetrots. "We begonnen met helemaal niets", zegt hij, "en vijf jaar later staat er een sportschool met een fantastische, huiselijke sfeer. Natuurlijk hoopte ik vijf jaar geleden dat Anytime Fitness Hoogerheide zou uitgroeien tot wat het nu is, maar niets is zeker. Behalve dan dat Anytime Fitness Hoogerheide is uitgegroeid tot wat het is door de trouw en de saamhorigheid van de klanten. Dat vertrouwen willen we belonen, door te laten zien dat we luisteren naar de wensen van onze klanten."
Daarom breidt Anytime Fitness Hoogerheide in november flink uit. Pim legt uit: "Al vrij snel na de opening hoorden we dat er behoefte was aan meer ruimte. Dat snappen we, want in een ruimer opgezette fitnessruimte is het prettiger sporten, maar er was geen extra ruimte beschikbaar. Onlangs kregen we de kans om een deel van het pand hiernaast te betrekken en die kans hebben we met beide handen aangegrepen. Die 150 vierkante meter extra maakt het mogelijk om de fitnessruimte opnieuw in te delen, maar ook om nieuwe ruimtes te maken waarin we interessante en vooral onderscheidende groepslessen kunnen aanbieden. Zo kunnen we iets teruggeven aan de klanten die ons al vijf jaar trouw zijn. Dat is een goed gevoel!"
Hoe de groepslessen precies worden ingevuld heeft Pim Bruins nog niet besloten. "We zoeken naar functionele, onderscheidende vormen die vooral draaien om persoonlijke aandacht. Lifestyle wordt steeds belangrijker, dus we proberen ook om onze sporters dingen mee te geven waar ze buiten de sportschool iets aan hebben", vertelt hij. Wel is zeker dat er half of eind november een week volledig in het teken van 5 jaar Anytime Fitness Hoogerheide komt te staan.
"In die week hebben we allerlei aantrekkelijke acties voor nieuwe leden", zegt Pim, "maar zorgen we ook dat onze trouwe, bestaande leden in de watten gelegd worden. Dat doen we met leuke extraatjes en interessante workshops, met bijzondere gastdocenten. Bij het Rad van Anytime, dat de hele week in de sportschool staat, zijn mooie prijzen te winnen. Dat is een mooie extra beloning voor onze klanten. Want hoewel we de afgelopen vijf jaar hard hebben gewerkt is het feit dat we nu ons 5-jarig bestaan kunnen vieren voor het grootste deel aan onze klanten te danken. Samen zetten we voort wat we hebben opgebouwd, maar maken we ook een nieuwe start in een ruimere en nog betere versie van Anytime Fitness Hoogerheide!"