Afbeelding
Foto:

Haarhoeve Vermaat houdt hoofdhuid gezond

HALSTEREN – Een gezonde hoofdhuid betekent gezond haar. Zeker bij chemotherapie kan de conditie van de hoofdhuid het verschil maken bij het terug aangroeien en de conditie van het haar. De hoofdhuidspecialisten van Haarhoeve Vermaat geven graag advies.

"Bij chemotherapie is haaruitval haast niet te voorkomen", zegt Jacqueline Vermaat van Haarhoeve Vermaat. De Halsterse Haarhoeve is al jaren gespecialiseerd in haarwerken en pruiken die chemopatiënten niet alleen een mooi voorkomen, maar ook het nodige zelfvertrouwen en optimisme schenken in een moeilijke tijd. Onlangs volgden medewerksters Rosita en Liesbeth een opleiding tot hoofdhuid- en haarspecialist. Die stelt hen in staat om via een speciale haarmicroscoop de conditie van haar en hoofdhuid tot in details te beoordelen en te verbeteren. "Hoe beter de conditie van de hoofdhuid, hoe sneller het haar na een chemotherapie weer kan aangroeien", vertelt Jacqueline Vermaat. "En hoe voller de haardos kan worden. Haaruitval is vaak een enorme klap voor kankerpatiënten, en wij willen met hen alles doen om ervoor te zorgen dat het haar na een kuur zo snel en goed mogelijk kan groeien. Dat begint bij een gezonde hoofdhuid." Haarhoeve Vermaat adviseert klanten over de beste verzorging van de hoofdhuid, en het gebruik van de juiste producten. "We werken met de producten van Mediceuticals", zegt Jacqueline. "Die producten zijn erop gericht om de hoofdhuid in optimale conditie te houden. Mediceuticals helpt bij alle hoofdhuidproblemen, van een vette huid tot eczeem en psoriasis, maar er is ook een speciale lijn voor mensen die een chemokuur volgen. We zien en horen de resultaten bij onze klanten. Het positieve effect daarvan is fijn om te zien."

Adviesgesprek

De hoofdhuidspecialisten van Haarhoeve Vermaat zijn er voor iedereen, ze staan ook dames die dunner haar krijgen of heren die last hebben van genetische haaruitval met raad en daad terzijde. Nog tot eind dit jaar is iedereen met haar- of hoofdhuidproblemen welkom bij Haarhoeve Vermaat voor een vrijblijvend adviesgesprek. Een gesprek duurt 30 minuten en kost normaal 20 euro, maar wordt tot eind dit jaar gratis aangeboden.