Afbeelding
Foto:

Sanders wordt Autovakmeester

HOOGERHEIDE – Autobedrijf Sanders wordt per 1 november Autovakmeester Sanders. Autobedrijf Sanders is al meer dan 40 jaar een vertrouwde naam in Hoogerheide, en als Autovakmeester wordt het bedrijf nog aantrekkelijker voor autorijdend Hoogerheide.

Op 1 januari van dit jaar namen Martin Sanders en zijn echtgenote Claudia het roer van Autobedrijf Sanders over van Martins ouders Frans en Gerda, die het bedrijf ruim 42 jaar leidden. Sindsdien is er flink geïnvesteerd, in een nieuwe apk-straat en bruggen voor campers en bedrijfswagens bijvoorbeeld. "Bovendien hebben we in de showroom een wachtruimte gemaakt, waar klanten in alle rust en warmte kunnen wachten op het onderhoud of de apk van hun auto", zeggen Martin en Claudia, "we zoeken altijd naar verbeteringen, daarom worden we per 1 november ook Autovakmeester." De voorgevel van Autobedrijf Sanders wordt binnenkort aangepast, zodat het bedrijf van verre herkenbaar is als Autovakmeester. Die transformatie betekent niet dat Autobedrijf Sanders verandert, maar wél dat het nog meer voordelen te bieden heeft aan zijn klanten.


"Het belangrijkste is dat onze klanten vanaf nu twee jaar garantie krijgen op alle onderdelen en reparaties", zegt Martin, "maar met de Autovakmeester Klantenkaart kunnen klanten ook langskomen voor een gratis aircocheck, een zomer- of wintercheck, bandenspanningscontrole, olie- of remvloeistofcheck, het vervangen van een lampje of de reparatie van een lekke band, en ook een aankoopkeuring is dan kosteloos. Het label Autovakmeester betekent simpelweg dat wij het autovak beheersen en dat onze klanten kunnen vertrouwen op ons vakmanschap en onze service. Onze klanten weten dat natuurlijk al jaren: elke auto, ongeacht het merk of bouwjaar is bij ons welkom, wij beschikken over de beste en modernste apparatuur om elke auto in topconditie te houden en we zijn sterk in persoonlijke service. Bovendien hebben we in onze showroom altijd een mooi aanbod aan gebruikte auto's. Onze deur staat altijd open, als er een autoprobleem is, dan lossen wij het op."