Dogs Perfect doet bij elke hond het water in de bek lopen.
Dogs Perfect doet bij elke hond het water in de bek lopen. Foto:

Kwalitatieve hondenvoeding

HOOGERHEIDE – Dogs Perfect is een nieuw merk hondenvoeding dat draait om het beste voor je hond. Het recept voor de voeding – waarvan elke hond het water in de bek loopt – werd bedacht in Hoogerheide, door ondernemer Pierre Vissers.

Dierenwinkel Vissers Petshop en dierenartsenpraktijk Vissers Petcare zijn al lang bekend in Hoogerheide. Onder één dak vind je er het beste voor je huisdier, dat is wat ondernemer Pierre Vissers al jaren nastreeft. In zijn groothandel Vissers Petfood heeft hij veel contacten met dierenwinkels en weet hij dat er veel vraag is naar goede voeding voor honden. Omdat hij die vraag tot nu toe niet afdoende kon beantwoorden nam hij het heft in eigen handen, met een nieuw merk, Dogs Perfect, als gevolg.

"Elk merk hondenvoeding stelt compleet te zijn, maar voldoet vaak toch niet aan de verwachtingen van baasjes en dierenwinkels", vertelt Pierre Vissers, "Hondenvoeding is niet compleet zonder de juiste vitaminen en mineralen. Wij wilden met de juiste ingrediënten, vitamines en mineralen een product maken wat aan alle verwachtingen voldoet. Met zijn team stelde Vissers het perfecte recept samen. "Met onze kennis, ervaring en in nauwe samenwerking met de producent hebben we voeding ontwikkeld die de hond in elk facet van zijn leven ondersteunt. In Dogs Perfect vind je geen chemische antioxidanten of kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen maar wel aloë vera en groenlipmossel, die het immuunsysteem en de gewrichten van de hond ondersteunen."

Het diepgevroren verse vlees van Dogs Perfect bevat het beste spier- en orgaanvlees, net als de gedroogde snackschijfjes. Aan droogvoeding wordt hard gewerkt zodat ook die binnenkort aan het assortiment kan worden toegevoegd. De voeding van Dogs Perfect moet op korte termijn een zichtbaar én merkbaar resultaat hebben, legt Pierre Vissers uit: "Voeding heeft een grote invloed op de gezondheid van de hond. In onze dierenartsenpraktijk zien wij bijvoorbeeld honden die overmatig afvallen, simpelweg omdat ze niet de juiste voedingsstoffen binnenkrijgen. Wanneer je hond Dogs Perfect nuttigt merk je na korte tijd dat hij op gewicht blijft, dat zijn conditie verbetert en hij energieker wordt. Ook in de vacht zie je verschil: die wordt zachter en glanst meer. Veel voorkomende medische klachten verminderen. Bovendien is de voeding van Dogs Perfect niet duurder dan een ander premium merk hondenvoeding. Je merkt dat honden Dogs Perfect heerlijk vinden, en zelfs als baasje kun je dat begrijpen: ons vlees ruikt écht naar vlees. Geen wonder dat een hond daarvan het water in de bek loopt!"

Meer informatie op www.dogsperfect.nl