Parochie de Bron, O.L.V. Hemelvaart Hoogerheide


Zaterdag 26 oktober 19.00 uur: Woord- en communieviering; Herdenkingsviering oorlogsgevallenen; Voorganger: René Heinrichs aalmoezenier b.d.; Muzikale verzorging: zangkoor Libs o.l.v. Eugenie Monaco en pianist Paul Linnenbank; Koster: Ludo van Gool en Kees van Loon. Intenties: Overleden ouders Van Overveld-de Crom en zoontje Adri. Zondag 27 oktober 9.00 uur: Eucharistieviering; Voorganger: pastoor Frans Verheije; Muzikale verzorging: seniorenkoor met dirigente Sasja Hendrickx en organist Staf van Kerckhoven; Koster: Kees van Loon en Ludo van Gool Lectrice: Petra van Pul. Intenties: Jan van de Ven e.v. Jeanne Jansen v.w. verj. Overleden: Cornelis van Opdorp e.v. Adri Donkers; Vrijdag 1 november 09.30 uur: Woord- en communieviering; Allerheiligen viering in de Mariakapel. Voorganger: diaken Ryan Keetelaar. Intenties: voor alle zieken en overleden parochianen. Mededelingen: Op zaterdag 2 november om 19.00 uur een Allerzielenviering in de kerk van Hoogerheide met voorganger Broeder Eymard.

Parochie de Bron, Kerk Heilige Joseph Woensdrecht


Zaterdag 26 oktober 17.00 uur: Eucharistieviering; de laatste viering; Voorgangers: pastoor Frans Verheije en diaken Ryan Keetelaar; Muzikale verzorging: Gemengd Koor Woensdrecht onder leiding van dirigent Theo Leenders met organiste Lisette van Mechelen; Koster: Sofie van der Helm; Lectrices: Marinell Bruys, Marianne van der Pol en Rieky Oerlemans. Intenties: o.o. Hopmans-van Lakwijk; o.o. van der Poel-Adriaansens; o.o. Petrus Kuijlen en Leonie Kamoen als jrgt.; Sjaak van Wijk e.v.P.de Kock. Mededelingen: Op zaterdag 2 november om 11.00 uur worden de graven gezegend op het kerkhof in Woensdrecht, aansluitend drinken we koffie/thee bij Non Plus Ultra.

Parochie de Bron, Kerk Sint Gertrudis Ossendrecht

Zondag 27 oktober 11.00 uur: Woord- en communieviering; Voorganger: Diaken Ryan Keetelaar; Muzikale verzorging: dameskoor met organiste Lisette van Mechelen; Koster: Emmy; Lectrice: Marianne Mattheeussens; Misdienaar: Luka en Petar Loncar. Intenties: Toon Kil v.w.verj. Overleden: Siny Ruizendaal w.v. C.van den Brink; Cato Jansen w.v. Piet Goorden; Marie van der Sande w.v. Louis Jaspers. Mededelingen: Zondag 27 oktober is er in de kerk van Ossendrecht weer een boekenmarkt van 13.30 uur tot 17.00 uur. Op zondag 3 november na de allerzielenviering van 11.00 uur is er een samenkomst met grafzegening op begraafplaats Ter Duinen te Ossendrecht.

Adolphinekapel Ossendrecht


Dinsdag 29 oktober 19.00 uur: Geen viering. Vanaf heden zijn de vieringen in de Adolphinekapel de 2e en 4e dinsdag van de maand.

Parochie de Bron, Dionysiuskerk Putte


Zaterdag 26 oktober 19.00 uur: geen viering. Mededelingen: Op zaterdag 2 november is er een woord- en communieviering tevens allerzielenviering om 19.00 uur met voorganger Jeroen Houben p.w.;

Sainte Marie Broeders, Huijbergen


Eucharistievieringen op zon- en feestdagen om 9.30 uur en op dinsdag- en donderdagochtend om 8.00 uur. Op vrijdag 1 november Allerheiligen is in de kapel de Gezongen Eucharistieviering om 09.30 uur en op zaterdag 2 november Allerzielen de Gezongen Eucharistieviering om 11.00 uur.

Protestantse kerk, Woensdrecht Ossendrecht


Zondag 27 oktober 9.45 uur: Ds. W. Lolkema, Woensdrecht.

Parochie de Bron, O.L.V. Hemelvaart Huijbergen


Zaterdag 26 oktober 19.00 uur: Eucharistieviering; Voorganger: P. de Rooy; Muzikale verzorging: Gemengd koor; Lectrice: Gerda. Intenties: Voor alle zieke en overleden parochianen. Na de viering drinken we samen een kop koffie. Overleden: Op 11 oktober is overleden Annelie Straver-Stoffelen, in de leeftijd van 74 jaar. Het afscheid vond plaats op 17 oktober in Crematorium Zegestede te Roosendaal. Allerzielenviering 2019: Op 2 november hebben wij in onze parochiekerk een herdenkingsviering van de overledenen van ons dorp en de parochie Huijbergen, in het bijzonder van de overledenen van het voorbije jaar. Ook de namen die worden opgegeven ter intentie voor die avond zullen genoemd worden. De viering is om 19.00 uur. De viering wordt verzorgd door de avondwake groep en opgeluisterd door ons Huijbergs gemengd koor.

Verzorgingshuizen Parochie De Bron

Heideduin te Hoogerheide: Vrijdag 25 oktober 14.30 uur: Woord- en communieviering; Voorganger: Br. Eymard;

Mariahove te Ossendrecht: Woensdag 30 oktober 10.30 uur: Woord- en communieviering; Voorganger: Jeroen Jouben p.w.

Beukenhof te Putte: Dinsdag 29 oktober 14.00 uur: Woord- en communieviering; Voorganger: Jeroen Jouben p.w.

Christoffelparochie Quirinuskerk Halsteren


Donderdag 24 oktober 15.00 uur: Oecumenische viering; Regionale viering in verband met de herdenking van de 75-jarige bevrijding in het bijzonder voor de bewoners van de instellingen van tanteLouise. Voorgangers: pastoor Hans de Kort, dominee Henk van het Maalpad en de geestelijk verzorgers van tanteLouise Lenie Pepels en Hélène Kouwenhoven. De gezangen worden verzorgd door leden van de Sintekrijnscantorij en St. Martinuscantorij onder leiding van Annemiek Vogels. Zondag 27 oktober 9.30 uur: Eucharistieviering; Voorganger: pastoor Hans de Kort met medewerking de Koorgroep onder leiding van Peter Backx. Intenties: Overleden leden van de KBO, overleden familie Luijks – Adriaansen, Antonius Goossens, Piet van Kaam en overleden familieleden, overleden ouders Van Elzakker-Hopmans, jaargetijde voor Kees Roks en Dianneke. Overleden: Jo Blommerde-Jonkers. Donderdag 31 oktober 9.00 uur: Eucharistieviering; Voorganger: pastor Sebastian Chazhoor.

Sint Martinuskerk, Halsteren


Zondag 27 oktober 10.30 uur: Eredienst in de Sint Martinuskerk; Ds. Henk van het Maalpad.

Christoffelparochie Antonius Padua Lepelstraat


Uw gebed wordt gevraagd voor: To van den Kieboom w.v. Rens Brouwers; Zaterdag 26 oktober geen viering om 19.00 uur. 's Middags om 14.30 uur opening expositie 'Vrijheid voor ons allen', in onze kerk. Zondag 27 oktober 11.00 uur: Eucharistie gezinsviering; Herdenkingsviering 75 jaar Bevrijding. Voorganger: Past. S. Chazhoor, lectoren: F. Veraart en H. Wouts, m.m.v. Het Kinderkoor en het Gelegenheidskoor. Na afloop van de viering kunt u bijpraten tijdens het koffie-/theeuurtje. Ook is er gelegenheid om de expositie te bezichtigen. 's Middags is er van 14.00 uur - 15.00 uur een bevrijdingsconcert door Harmonie Sint Antonius. De expositie in de kerk is ook geopend op dinsdagen van 10.00 tot 13.00 uur, donderdagen van 13.00 tot 16.00 uur en zaterdagen van 11.00 tot 15.00 uur. Tot en met 14 december 2019. Dinsdag 29 oktober 19.00 uur: Eucharistieviering;Ter ere van de H. Antonius voor onze gezinnen.

Emmauskerk, Bergen op Zoom


Diensten om 9.30 uur en 16.00 uur: Emmauskerk, Korenberg 90, Bergen op Zoom.