Patricia Roosenboom helpt haar klanten graag aan een mooiere huid.
Patricia Roosenboom helpt haar klanten graag aan een mooiere huid. Foto:

Meer zelfvertrouwen door Roosenboom Huidverbetering

BERGEN OP ZOOM – Een problematische huid kan veel gevolgen hebben, ook voor je zelfvertrouwen en gevoel van eigenwaarde. Met een specialist als Patricia Roosenboom aan je zijde ligt een gezonde huid snel binnen bereik. Patricia weet als geen ander hoe goed dat voelt, daarom startte ze haar schoonheidssalon Roosenboom Huidverbetering.

In haar jeugd had Patricia Roosenboom (22) enorm veel last van acne, en dat had een flinke impact op haar zelfvertrouwen. "Dat was geen fijn gevoel", weet ze nog, "ik was heel blij dat ik toen terecht kwam bij een schoonheidsspecialiste die dat probleem voor me kon oplossen, door goede adviezen en door de juiste producten te gebruiken. Uiteindelijk heb ik bij haar ook een snuffelstage gelopen, en is het tot mijn eigen schoonheidssalon gekomen. Ik wil anderen dat goede gevoel geven dat ik zelf voelde toen ik mijn acne zag verdwijnen."

Niet alleen acne, maar ook een droge, gevoelige of vochtarme huid gaat Patricia met de nodige kunde te lijf. Dat doet ze met de producten van Casmara en Christina, die ze in de stage van haar opleiding tot allround schoonheidsspecialiste – die ze met vlag en wimpel afrondde - leerde kennen. "Ik was meteen enthousiast over deze merken. De maskers van Casmara bedekken bijvoorbeeld ook ogen en mond, zodat het totale gezicht behandeld wordt. Nog veel belangrijker is dat deze merken betaalbaar zijn, want bijvoorbeeld acne is een probleem dat veel jongeren treft, die zich geen dure producten kunnen veroorloven. Ik hoop hen te kunnen helpen." Mensen vergeten volgens haar weleens hoe zwaar de huid het heeft, met alle vervuiling die je op een dag te verwerken hebt. "Ik raad iedereen aan om zijn of haar huid tenminste twee keer per dag te reinigen", zegt Patricia, "en een dag- en nachtcrème doen veel om vuil tegen te houden. Wie de huid niet goed reinigt zal deze sneller zien verouderen en dat is niet nodig."


Huiddetector

Met behulp van een professionele huiddetector meet Patricia bij al haar klanten het vocht- en vetgehalte van de huid, zodat de verbetering gedurende het behandeltraject niet alleen zichtbaar, maar ook meetbaar is. "Ik maak ook altijd voor- en nafoto's", zegt ze, "dan zie je pas echt het verschil. Natuurlijk adviseer ik mijn klanten ook over het behoud van een mooie huid, daar leg ik met plezier alles over uit." Haar drang naar resultaat maakt haar een soort onderzoeker, daarom volgt ze ook bijna maandelijks workshops en cursussen. Patricia's sterkste punt is echter het feit dat ze zonder uitzondering de tijd neemt voor haar klanten. "Elke behandeling begin ik met een ontspannende hoofdmassage", vertelt ze, "omdat klanten vaak de haast en stress van een lange werkdag met zich meebrengen en het fijn is om ze een ontspannen gevoel te kunnen geven. Ik vind het ook prettig om mijn klanten te leren kennen en hun verhalen te horen. Een luisterend oor is prettig, en helpt om mijn klanten een goed gevoel te geven. Want het allermooiste van mijn vak is dat ik klanten naar huis kan sturen met een mooie huid, een goed gevoel en het zelfvertrouwen dat ze door hun huidproblemen misschien al lange tijd kwijt waren."

Roosenboom Huidverbetering, Florastraat 32 4613 CS, Bergen op Zoom, E info@roosenboomhuidverbetering.nl, www.roosenboomhuidverbetering.nl, T 06-46544702.