Afbeelding
Foto:

Asfalteringswerk Vogelenzang

HALSTEREN - Binnenkort vinden er asfalteringswerkzaamheden plaats in de Vogelenzang en op het nieuwe parkeerterrein achter de Albert Heijn. Voor de voorbereidende werkzaamheden en het asfalteren is het noodzakelijk dat de Vogelenzang en het parkeerterrein achter de AH wordt afgesloten voor verkeer. In overleg met Albert Heijn en de Plus is gezocht naar een datum die de minste overlast geeft. Dit is woensdag 23 oktober geworden voor de voorbereidingen en donderdag 24 oktober voor de asfalteringswerkzaamheden. Woensdag 23 oktober: vanaf ongeveer 06.00 uur wordt de Vogelenzang tussen "De Merel" en de Laurent Rampartstraat dichtgezet voor het verkeer. Het nieuwe parkeerterrein achter de AH blijft die dag bereikbaar. Donderdag 24 oktober: weggedeelte blijft de gehele dag afgesloten waarbij ook het parkeerterrein achter de AH afgesloten is. De aannemer verwacht bij gunstige weersomstandigheden de weg en het parkeerterrein in de late namiddag weer open te kunnen stellen voor het verkeer. Het is beide dagen niet mogelijk om vanaf de Dorpsstraat over het nieuwe plein naar de Vogelenzang te rijden.

Laatste autopuzzelrit van het seizoen

REGIO - Op zaterdagmiddag 12 oktober organiseert Motor- en autoclub Tholen een leuke en ontspannende puzzel- en oriënteringsrit voor auto's en motoren, waarvoor iedereen wordt uitgenodigd.

Deze Deehoeverit wordt verreden over de landwegen en dijken tussen Oud-Vossemeer en Tholen met een uitstapje de brug over. De rit is geschikt voor elke deelnemer en elke auto. Er wordt gereden in de A-klasse en er is een aparte klasse voor puzzelaars aan de hand van een eenvoudig puzzelreglement van de drie Zeeuwse autoclub's. De lengte van de rit is ongeveer 30 km. Je krijgt een routebeschrijving met eenvoudige opdrachten en leuke foefjes, zodat iedereen gemakkelijk de finish kan bereiken. Beginnende puzzelaars worden op weg geholpen en iedereen neemt een prijs mee naar huis. De uitzetters zijn Rien Hermans en Piet Mathijssen. Inschrijven van 13.30 tot 14.00 uur, start vanaf 13.45 uur in Gemeenschapscentrum "De Meulvliet", Zoekweg 8 te Tholen. Prijsuitreiking is zo spoedig mogelijk na binnenkomst laatste deelnemer. Meer info: www.mactholen.nl

Burgemeester                        herbenoemd

WOENSDRECHT - Maandagmiddag werd Steven Adriaansen door Commissaris van de Koning Wim van de Donk op het Provinciehuis in Den Bosch herbenoemd als burgemeester van Woensdrecht. De burgemeester begint aan zijn tweede ambtstermijn in de gemeente Woensdrecht. Leden van het college en leden van de vertrouwenscommissie waren bij dit officiële moment aanwezig.