Afbeelding
Foto:

Nieuw hondenvoermerk: Dogs Perfect

HOOGERHEIDE - Tijdens de Vakbeurs voor dierprofessionals in de Broodfabriek te Rijswijk op 6 en 7 oktober lanceert groothandel Vissers Petfood uit Hoogerheide het nieuwe merk Dogs Perfect.

Dogs Perfect is een met zorg samengesteld hondenvoer in drie categorieën: vlees (houdbaar en diepvries), brokken (geperst en krokant) en snackschijfjes in meerdere soorten. Dogs Perfect is er om elk aspect van het leven van je huisdier te ondersteunen. Pierre Vissers van Vissers Petfood: "Wij begrijpen dat je bewust kiest voor de beste voeding voor je hond. Wij vinden de gezondheid van uw huisdier net zo belangrijk als u dat vindt. Al langere tijd waren wij op zoek naar een geschikte samenstelling voor het perfecte hondenvoer. Ons team werkt al jaren in de Petfood branche en we zochten een betaalbare en kwalitatieve voeding. Gecombineerd met onze ervaring, liefde en passie hebben wij Dogs Perfect ontwikkeld en op de markt gebracht. We hadden een duidelijk eisenpakket: gezond, natuurlijk en lekker."


De producten zijn vrij van chemische antioxidanten, kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, geraffineerde suikers en genetisch gemanipuleerde ingrediënten. Daarnaast bevat het diepgevroren vlees ook groenlipmossel en aloë vera ter ondersteuning van het immuunsysteem en de gewrichten. De producten zijn nu al verkrijgbaar bij Vissers Petshop in Hoogerheide en zijn binnenkort te bestellen bij de groothandel Vissers Petfood. Brokken worden verwacht in november.

Afbeelding