Komedie 'Een Schat van een Buste'

HALSTEREN - Toneelvereniging Ons Kent Ons speelt op 25, 26 en 27 oktober "Een Schat van een Buste", een klucht in 3 bedrijven.

Het is een vermakelijke komedie waarin een borstbeeld -het aandenken voor de oprichter van het familiebedrijf- "per ongeluk" een belangrijke rol speelt. Herkenbare types staan garant voor vele komische verwikkelingen.


Zakenman Gerard

U maakt kennis met zakenman Gerard, een weduwnaar. Lenny, zijn volwassen dochter, woont nog thuis. De vader van zijn overleden vrouw maakt deel uit van het gezin en wordt door iedereen Opa genoemd. Deze krasse knar is uiterst bijdehand en bepaald niet op zijn mondje gevallen. Lien is de huishoudster en haar verloofde Janus doet klusjes in en om het huis. Het bedrijf van Gerard zit financieel in zwaar weer. Maar Mevrouw Clementine Hanekam (een haaibaai 1e klasse) bezit geld in overvloed én heeft een oogje op Gerard. Die interesse is echter niet wederzijds. Eugenie (Gerards zus) komt op bezoek met haar vriendin Marga en diens zoon Johan. Er wordt ook fanatiek gezocht naar een verborgen familieschat. Jac van Steen regisseert dit stuk.


Kaarten

Toegangsprijs is €7,50 en voor kinderen tot en met 12 jaar €4,00. Telefonisch kaarten reserveren via: 06- 83254025 of 0164- 682707. Per e-mail: okoreserveren@gmail.com.

Uitvoeringen vinden plaats in Café-Zaal De Roos, Dorpsstraat 68 te Halsteren. Aanvang vrijdag- en zaterdagavond 20:00 uur, zondagmiddag (matinee) 14:30 uur.