Afbeelding
Foto:

Fall / Winter 2019 bij Daalmans

HOOGERHEIDE - De wintercollectie bij Daalmans Mode straalt dit seizoen veel warmte en gezelligheid uit. Warme kleuren zoals onder andere terracotta, caramel, okergeel, bottle green komen in veel collecties sterk naar voren. De folklore trend van Tramontana zorgt voor de nodige flair. Dit zien we terug in hun jurken met contrasterende Paisley Patchwork prints. Gecombineerd met stoere suedine jackets in carameltinten.

"Je ziet steeds meer broeken die wijder zijn en waarbij de taille hoger is. Strakke broeken zijn echter ook nog steeds populair, veelal met een striping of leren bies aan de zijkant. Para Mi heeft veel printbroeken in haar collectie, onder andere met dierenprints.

Jurken en rokken

Jurken en rokken worden langer. Dat wil niet zeggen dat je geen korte rokken meer ziet. Maar momenteel meer rokken met lengte over de knie. Hieronder kunnen hoge laarzen worden gedragen, maar enkellaarsjes of sneakers kunnen ook nog steeds. De maxi-jurk is bij veel merken (Geisha, Tramontana, Comme Ça) prominent aanwezig. Dit zijn vaak doorknoopjurken. Dit seizoen ook de reversible jurken van Lizzy en Coco. En de jurkjes van Myrna by Ned en Eleonora. Ga voor meer informatie over onze merken naar www.daalmansmode.nl. En voor dagelijkse berichten naar onze Facebookpagina of Instagram.

Gebreide truien

Gelukkig meer truien deze winter. Vrolijke truien met strepen en lurexverwerkingen. Maar ook met kabels en Scandinavische patronen. Ze worden zowel op een broek als rok gedragen.

Jassen en jacks

We hebben wollen langere jassen en kortere jacks van Etage en Geisha in onze wintercollectie zitten. Bij Etage zelfs een reversible jack met de ene kant okergeel en de andere kant een ruitdessin. Sommige jassen zijn uitgevoerd met een Fake Fur capuchon. Ook zijn er verschillende Fake Fur jassen.

Vriendinnenavond

Er staat weer een mooi modeseizoen voor de deur. We komen steeds meer in het tijdperk van de "Ageless Fashion". Het idee dat je geschikte kleding naar je leeftijd moet dragen verdwijnt steeds meer naar de achtergrond. Wat er echt toe doet is hoe jij je voelt in kleding: Staat de kleur je, flatteert het je figuur? Voel je je mooi en gelukkig en reflecteert het wie jij bent? Is het antwoord "ja", dan is deze kleding dus geschikt voor jou. Begin oktober organiseren wij voor de tweede keer een vriendinnenavond met styliste Yvonne v.d. Bergh, waarop zij het thema "Ageless Fashion" verder gaat uitdiepen met daarbij korte modeflitsen van verschillende mannequins. Houd onze nieuwsbrief in de gaten voor nadere informatie hierover.

Toch wel nieuwsgierig geworden naar de nieuwe herfstcollectie? Kom dan snel kijken. Wij verwelkomen u graag!"