Afbeelding
Foto:

Zien, horen en genieten

HOOGERHEIDE - Bij Govaert optiek, zien en horen in Hoogerheide kunt u terecht als het gaat om uw zicht of uw gehoor. U vindt alles onder één dak. Dé opticien voor brillen, zonnebrillen, contactlenzen en gehoorapparaten. Wij zorgen ervoor dat u de optiekzaak verlaat en weer optimaal kunt genieten van de omgeving. Tevens zijn wij gediplomeerd oogmeetkundige en contactlensspecialist. Wij werken nauw samen met huisartsen en oogartsen.

Bij Govaert optiek vindt u een brede collectie brillen, zonnebrillen, brillenglazen en contactlenzen. "Topmerken als Gucci, Theo, Bvlgary, Prada, Gold en Wood en Ray-Ban vullen onze winkel. Heeft u een montuur in gedachte, maar is dat niet in onze winkel aanwezig. Geen punt, wij zorgen voor de passende oplossing. Bij ons kunt u een complete Ray-Ban bril op sterkte vinden voor 199 euro. Vraag naar de voorwaarden. Multifocale brillenglazen worden door Govaert optiek geleverd als maatwerk, zodanig dat u dit ervaart als volledige visuele vrijheid.

Audicien voor gehoorapparaten

Bijna 10 procent van alle Nederlanders heeft last van gehoorproblemen, maar lang niet iedereen zoekt een oplossing. Dat is jammer omdat een oplossing vaak snel gevonden is.
Onze gecertificeerde audicien levert maatwerk.
Eerst wordt door middel van een test het hoorprobleem in kaart gebracht. Samen met u wordt een bij u horende oplossing gezocht. Niet alleen het resultaat maar ook de prijs zal u aangenaam verrassen.

Vakmanschap

Het team van Govaert optiek bestaat al meer dan 25 jaar. Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden met een team dat enthousiast is, passie heeft voor het vak en veel vakmanschap in huis heeft. We zien u graag in onze winkel."