Afbeelding
Foto:

Merk NZA bij Sebregts Mode

HOOGERHEIDE - Sebregts Mode vierde afgelopen voorjaar haar 50 jarig jubileum. Wat de eigenaren aangenaam verraste was dat de deelnemers aan de jubileumloterij uit 24 verschillende plaatsen kwamen. "We wisten al wel dat we een behoorlijke regio functie vervulde maar dat we zo'n groot bereik hadden dat was voor ons na al die jaren toch ook nog een eyeopener. Klaarblijkelijk doen we toch iets goeds en duiken we in markten die elders verdwijnen, gezien de grote leegstand in steden als Roosendaal en Bergen op Zoom."

"We zijn de laatste jaren ook behoorlijk veranderd, naast de klassiekere kleding zijn er tal van leuke mode merken bij gekomen, zoals bij de dames Another Women, Poools, Donna Dura en New Star en bij de heren het merk New Zealand Auckland (NZA). Stuk voor stuk merken die niet gebonden zijn aan leeftijd en die door alle leeftijdsgroepen gedragen kunnen worden. Steeds meer levert dit nieuwe klanten op in alle leeftijden. Ook onze diverse jeans in verschillende wassingen vinden veelvuldig aftrek, de Ascari powerstretch jeans is al vele jaren een topper. Ook de grotere maten zijn bij ons in trek, bij de dames t/m maat 52 en bij de heren t/m XXXL. Dat hebben ook niet alle winkels blijkt uit reacties van klanten, 'jullie hebben tenminste ook grotere maten horen wij veelvuldig in onze winkel. Kortom wij vullen gaten in de markt die elders ontstaan. En via mond-tot-mondreclame komen ze dan bij Sebregts Mode terecht."

Nachtkleding en Ondermode

"Het verdwijnen van de V&D heeft ons ook nieuwe klanten gebracht. Wij verkopen pyjama's van Schiesser, Triumph en Mey, zowel voor heren als dames. In ons ondermodevak vind je de merken Sloggi, Schiesser, Triumph,Ten Cate en Mey, en een ruime sortering BH's van Triumph en Mey. Ook op dat gebied voorzien wij in een behoefte. Kortom Sebregts Mode al 50 jaar een dankbare winkel voor veel mensen uit heel de regio Zeeland/West-Brabant en de Polder in Belgiƫ."

Afbeelding