Arbiters, schrijvers en mw.: Tonnie Korteland.
Arbiters, schrijvers en mw.: Tonnie Korteland. Joseph G. van Oevelen

Zomerkampioenen biljarten libre en driebanden

BERGEN OP ZOOM - REGIO - Voor de derde maal is door biljartgroep De Korenaere in het gelijknamige ontmoetingscentrum te Bergen op Zoom het Zomertoernooi libre en driebanden gespeeld. De vier hoogst geplaatste spelers bij zowel driebanden als libre, streden volgens het AVE-Systeem om het kampioenschap.
Halve finalist Harry van Tilburg uit Lepelstraat moest het opnemen tegen Vic van Hoek, die een enerverende partij pas na 57 beurten wist te beslissen in zijn voordeel. Halve finalist plaatselijk favoriet Kees de Groot, had geen enkele kans tegen de in vormde zijnde René Pijnen. Pijnen prolongeerde bij het driebanden zijn kampioenschap. De kortste gewonnen partij ging tegen Toine Brooijmans: in 16 beurten een gemiddelde van 1.187. Finalist libre speler Frans Hopmans, na lange afwezigheid in het buitenland te Gambia, wist door te dringen tot de finale tegen de constant spelende Toine Brooijmans, meerdere malen kampioen van biljartgroep "De Korenaere" en ook nu.
Deelname aan de Wintercompetitie 2019-2020 is mogelijk voor heren en dames uit de omgeving van Bergen op Zoom. Informatie en aanmelden bij: Joseph van Oevelen, T 06-24713838.