WVV 3 trots op nieuwe outfit
WVV 3 trots op nieuwe outfit Foto:

WVV'67 3 strikt Het Raedthuys

WOENSDRECHT - HOOGERHEIDE - Old soldiers never die. Wie ooit gepassioneerd tegen een bal heeft getrapt zal het ongetwijfeld kunnen beamen. Vanaf het pupillenvoetbal, via de junioren naar een mogelijke hoofdrol in de hoofdmacht. Sommigen wachten voorts de herfst van de carrière niet af en hangen direct de schoenen in de wilgen. Anderen daarentegen verkiezen een rol in de marge en nemen het predicaat vergane op de koop toe. Iedere vereniging herbergt een elftal waar de zielsverwanten elkaar vinden. Bij WVV'67 fungeert 'het derde' inmiddels diverse seizoenen als toevluchtsoord voor menig oud-strijder. In de loop der jaren sneuvelden als gevolg van onoverbrugbaar blessureleed toch vele reputaties. Edoch, anno 2019-2020 heeft men in Woensdrecht andermaal een representatieve afvaardiging op de been weten te brengen. Afgelopen zondag opende WVV 3 een nieuw avontuur in de zesde klasse. Het geroutineerde team, door inbreng van onder andere Erwin van den Heuvel, Wilfried van Tilburg, Jurgen Adriaansen, Johnny van Lakwijk, Dennis van Loon, Stefan van de Velde , Arjan Adriaansen en Bart Goossens goed voor een slordige 2000 duels namens WVV 1 op de teller, opende tegen BSC 8 met een 1-2 overwinning.

Het betekende voor aimabele coach Sean van der Meulen een opsteker. Aan de outfit kon het sowieso niet liggen. Sinds kort fungeert WVV 3 als het voetballend visitekaartje voor bistro Het Raedthuys te Hoogerheide. Uitbater Niels Kuijlen leerde als Huijbergse jongeling voetballen bij Vivoo, sloeg zijn sportieve vleugels te Woensdrecht uit, voorziet de derde keus mede van jeugdig elan en sinds kort dus ook nieuwe wedstrijdtenues.

METO-TOTO

Vanzelfsprekend staat ook de METO Toto-competitie weer in de steigers. Sinds 1997 kan eenieder deelnemen door het gehele seizoen Vierde Klasse B te voorspellen. Buiten de wedstrijden van METO daargelaten kiest men een 1, 2 of een 3 voor respectievelijk winst thuisclub, winst uitspelend team of gelijkspel. Wat doen RSV, Sprundel of BSC? Hebben de Woensdrechtse collegae van WVV'67, Grenswachters, Vivoo of ODIO iets in petto? Naast de toto-prognoses dient men de kampioen, deelnemers nacompetitie alsmede degradanten te voorspellen. Enige voorkennis en oriëntatie is mogelijk daar het spel pas op zondag 6 oktober aanvangt. Wie-o-wie wordt de opvolger van René Adriaansen, die op magistrale wijze de hegemonie van met name het Borsboom-bolwerk en de Terrana-clan wist te doorbreken. Inschrijfformulieren te downloaden via www.rkvvmeto.nl of verkrijgbaar in de METO-kantine. Nadere informatie en inzending voor 6 oktober (14.00 uur).

meto-odio