Afbeelding
Foto:

Weet je nog Festival

HOOGERHEIDE - De Werkgroep Dementievriendelijke gemeente Woensdrecht (DVG) organiseert op zaterdag 28 september Het 'Weet je nog Festival' in MFC Kloosterhof te Hoogerheide. Het start om 12.00 en duurt tot 16.00 uur. Deze middag vol informatie, herinnering en ontspanning is er voor mensen met dementie, hun mantelzorgers en familie, maar ook voor buurt- en dorpsgenoten, ondernemers, winkeliers, horecaondernemers en iedereen die meer wil weten over dementie.

Amerikanendag succes

LEPELSTRAAT - In het dorp Lepelstraat was het zondagmiddag genieten voor liefhebbers van Amerikaanse voertuigen. De organisatie van de jaarlijkse Amerikanendag kon er in de loop van de middag veel belangstellenden verwelkomen. Meer foto's: www.halsterse-zuidwestkrant.nl.

TV De Put aan de         snookertafel

PUTTE – Sportverenigingen drijven op de inbreng van onbezoldigde krachten. Bij tennisvereniging De Put in Putte is het niet anders. Naast de onvoorwaardelijke inzet van vele personen is ook de financiële positie van invloed op de levensvatbaarheid van de clubs. Om de tennissport ook in de toekomst het hoofd te bieden treden de Putse tennissers binnenkort ludiek uit hun comfortzone. Op zaterdagavond 28 september organiseert men in het Snookerpalace haar eerste snookertoernooi. "Onze vereniging telt momenteel honderd leden die vol overgave hun hobby beoefenen. Om onze leden ook in de toekomst van een mooi tennispark te voorzien, hebben wij financiële injecties nodig. Volgend jaar april willen wij als bestuur, leden en hopelijk weer enkele nieuwe aanwas erbij een frisse start maken. Lid Steven Ibens heeft in deze zijn nek uitgestoken en door zijn toedoen hebben zich al enkele nieuwe Belgische leden aangemeld", aldus voorzitter Marc Rasenberg. Snookerpalace is speciaal voor de gelegenheid door uitbater Walter Ketelaars beschikbaar is gesteld. Muzikale omlijsting is in handen van Debby 'kroes control' van der Kleij. Aanvang toernooi 18.00 uur. Kosten €10,- per persoon. Inschrijven per koppel en informatie marc@iddi.nl

Afbeelding