Workshop schilderen

WOENSDRECHT - Vrijdag 27 september 2019 wordt onder begeleiding van Clara van Prooijen van 14.00 tot 17.00 uur een workshop 'vrouwen met hoed schilderen' gegeven in het Participatiecafé van Woensdrecht Werkt, Dorpsstraat 41. Aanmelden telefonisch: 06-010895330, per e-mail info@woensdrechtwerkt.nl of via Facebook.

De Kraaijenberg zoekt vrijwilligers

REGIO - Bezoekerscentrum "De Kraaijenberg" van Brabants Landschap is op zoek naar gastvrouwen en gastheren die het enthousiaste team van vrijwilligers willen komen versterken. Het bezoekerscentrum ligt aan het Markiezaatsmeer. Elke maand worden er diverse activiteiten georganiseerd in en rondom het gebouw. Als gastheer/gastvrouw beman je met name op woensdag- en zondagmiddag het bezoekerscentrum. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lenneke Blummel via kraaijenberg@gmail.com.

Opening Geheugenhuis

WOENSDRECHT - De komende jaren zal het aantal mensen met dementie flink toenemen. Voor Woensdrecht wordt er daarom één plek ingericht waar alle informatie van binnen en buiten de regio omtrent dit thema te vinden is, namelijk in het Geheugenhuis. Het Geheugenhuis is een initiatief van Bibliotheek Het Markiezaat. De opening van het Geheugenhuis is op zaterdag 28 september om 12.00 uur in bibliotheek Hoogerheide, Huijbergseweg 3.