Afbeelding
Foto: Lucienne de Brabander

'Met veel Liefde' trouwbeurs

OSSENDRECHT - Mensen met trouwplannen kunnen op zondag 6 oktober 2019 inspiratie opdoen op de 'Met veel Liefde' trouwbeurs in Ossendrecht. De trouwbeurs vindt plaats bij de Volksabdij, een sfeervolle trouwlocatie midden in de natuur.

De organisatie is in handen van Lucienne de Brabander en Elly Hellemons. Elly is bruidsspecialist voor haar en make-up en Lucienne is bruidsfotograaf. In haar functie als fotograaf weet ze dat er veel beurzen bestaan voor aanstaande bruidsparen. Ook weet ze dat deze beurzen vaak wat te wensen overlaten. "Toen ik met Elly op een beurs stond, ontstond het idee om het zelf beter te doen. Wij organiseren sinds 2017 beurzen waarbij er verbintenis is tussen de ondernemers zodat er meer een geheel, en een betere sfeer is voor de bezoekers", zegt Lucienne.

Sinds het moment dat de dames het heft in eigen hand namen, organiseerden zij al vier beurzen. De eerste in restaurant Thuis in Dinteloord, daarna in De Watertoren in Steenbergen, vervolgens in De Standaert in Standdaarbuiten en tot slot in Hoeve Klein Zundert. De vijfde editie zal op zondag 6 oktober van 12:00 uur tot 16:00 uur plaatsvinden bij de Volksabdij in Ossendrecht. En zoals de locaties steeds verder meegroeien met het evenement, groeit ook het aantal betrokken ondernemers. "Toen we begonnen hadden we een stuk of tien ondernemers, nu zijn dat er al 29", zegt Lucienne. In de organisatie van onze trouwbeurzen worden Elly en Lucienne bijgestaan door Ingrid Kleijn (trouwambtenaar) en Anke Vonk (weddingplanner en ceremoniemeester).

Op de Met veel Liefde trouwbeurs staan tal van regionale bedrijven. Denk aan fotografie, make-up, styling, ballonnen, maar ook een dansschool, een reisbureau en een exotische trouwlocatie in Portugal. "Zij laten zien wat ze voor de bruidsparen kunnen betekenen, maar gaan graag ook in gesprek, geven tips en adviezen." Bezoek aan de beurs is geheel gratis. Inclusief taart en bubbels. De eerste vijftig bruidsparen krijgen een leuke goodiebag. De zesde editie staat ook al op de planning. Deze zal op 25 januari plaatsvinden bij Marina Beach Club aan de Oesterdam.