Afbeelding
Foto:

Parochie de Bron, O.L.V. Hemelvaart Hoogerheide


Zaterdag 28 september 19.00 uur: Woord- en communieviering; Voorganger: René Heinrichs aalmoezenier b.d.; Muzikale verzorging: zangkoor Libs o.l.v. Eugenie Monaco en pianist Paul Linnenbank; Koster: Ludo van Gool en Kees van Loon. Intenties: o.o. Riekus Sebregts en Catharina v.d. Bergh. Zondag 29 september 9.00 uur: Woord- en communieviering; Voorganger: Jeroen Houben p.w.; Muzikale verzorging: volkszang met organist Staf van Kerckhoven; Koster: Kees van Loon en Ludo van Gool Lectrice: Petra van Pul. Intenties: Irma van Loon als jrgt.; Wim de Jong e.v. Jeanne de Jong v.w. verj.

Parochie de Bron, O.L.V. Hemelvaart Huijbergen


Op 28 september en 5 oktober is er geen viering. Eerstvolgende viering is een Eucharistieviering op 12 oktober.

Parochie de Bron, Kerk Sint Gertrudis Ossendrecht


Zondag 29 september 11.00 uur: woord- en communieviering; Voorganger: Jeroen Houben p.w.; Muzikale verzorging: volkszang met organiste Lisette van Mechelen; Koster: Emmy; Lectrice: Marianne Mattheussens; Misdienaar: Luka en Petar Loncar. Intenties: o.o. L.van Hoof-de Moor en hun overl. dochters Maria de Wit-van Hoof en Nieke Geijs-van Hoof. Overleden: Bertha Stroobants w.v. J.de Werd; Siny Ruizendaal w.v. C.van den Brink. Mededelingen: Zondag 29 september is er in de kerk van Ossendrecht weer een boekenmarkt van 13.30 uur tot 17.00 uur.

Adolphinekapel Ossendrecht


Dinsdag 1 oktober 19.00 uur: geen viering. Vanaf heden zijn de vieringen in de Adolphinekapel de 2e en 4e dinsdag van de maand.

Parochie de Bron, Dionysiuskerk Putte


Zaterdag 28 september 19.00 uur: Woord- en communieviering; Voorganger: Jeroen Houben p.w.; Koster: Ab Moltmaker; Lectrice: Anne Marie Hendricks. Intenties: voor alle zieke en overleden parochianen; t.e.v. OLVrouw van Altijddurende Bijstand. Mededelingen: In september is Simon Schneider gedoopt. In de maand oktober zijn er vieringen op zaterdag 5 en 19 oktober.

Parochie de Bron, Kerk Heilige Joseph Woensdrecht


Zaterdag 28 september 17.00 uur: geen viering. Mededelingen: In oktober zijn er in Woensdrecht vieringen op 12 oktober en de laatste viering is op 26 oktober.

Sainte Marie Broeders, Huijbergen


Eucharistievieringen op zon- en feestdagen om 9.30 uur en op dinsdag- en donderdagochtend om 8.00 uur.

Protestantse kerk, Woensdrecht Ossendrecht


Zondag 29 september 9.45 uur: Ds. J. van de Putte, Zierikzee.

Christoffelparochie Quirinuskerk Halsteren


Secretariaat H. Quirinuskerk: Lindenlaantje 13, 4661 JK Halsteren, T 0164-682310, E quirinuskerk@sint-christoffel.nl. Het secretariaat van de parochiekern Halsteren is open op dinsdag en donderdag van 10.00 tot 12.00 uur. Pastoor Hans de Kort, pastor Sebastian Chazhoor, pastor Hein Paulissen en pastor Lenie Robijn zijn bereikbaar via T 0164-682310. In dringende gevallen is de pastoor te bereiken via: 06-12866859.

Sint Martinuskerk, Halsteren


Zondag 29 september 10.00 uur: Gezamenlijke eredienst in de Sint Martinuskerk; Ds. Henk van het Maalpad; Startdienst.

Christoffelparochie Antonius Padua Lepelstraat


Uw gebed wordt gevraagd voor: Rien Uytdewilligen e.v. Riet Schijvenaars, Ella Schoonen, Ad van Meel e.v. Riet Frijters, To van den Kieboom w.v. Rens Brouwers. Zaterdag 28 september 19.00 uur: Eucharistieviering, kinder-/familieviering. In deze viering gedenken wij: Louis de Blaaij en zoon Jan, Jaan van Tillo e.v. Rinus Nijssen, Joes Korst e.v. Anja de Bakker; Christ van Schilt e.v. Riet de Groot en dochter Rina. Voorganger: Past. S. Chazhoor, lector F. Veraart, misdienaar: Rens. De zang en muziek wordt verzorgd door de band The Blue Nights. Deze viering staat in het teken van de Kerkproeverij. Weet dat u allen van harte welkom bent. Dinsdag 1 oktober 19.00 uur: Eucharistieviering; Ter ere van de H. Antonius voor onze gezinnen. Mededeling: Zaterdag 5 oktober is er in onze kerk geen viering i.v.m. de regionale Startzondag op 6 oktober in de Quirinuskerk te Halsteren. Deze viering begint om 9.30 uur.

Emmauskerk, Bergen op Zoom


Emmauskerk Korenberg 90, Bergen op Zoom. Diensten om 9.30 uur en 16.00 uur:

Postzegelruilbeurs in de Hof van Ram

HALSTEREN - Postzegelvereniging Onderling Contact houdt op zaterdag 28 september samen met Heemkundekring Halsteren weer de bekende ruilbeurs in heemhuis de Hof van Ram. Iedereen is welkom en de toegang is gratis. Aan het begin van het nieuwe seizoen weer een mooie gelegenheid de verzameling uit te breiden en met anderen te ruilen. Aanvang is 12.00 uur. De Beeklaan 29a te Halsteren.

Programma Het Getij

OSSENDRECHT - Het Getij is een ontmoetingsplaats voor (ex) kankerpatiënten en hun naasten. Op dinsdagochtend 1 oktober is er een activiteit met ontspanningsoefeningen en eventueel een lunch. Woensdag 2 oktober is er in Ossendrecht een workshop speksteen. Donderdag 3 oktober is er een workshop tiffany/glas-in-lood in Huijbergen. Nadere informatie over de activiteiten is te vinden op de website van Het Getij: www.hetgetij.com. Info Ossendrecht: 06-22823531. Info Bergen op Zoom: 06-22823504.

Bridge uitslagen De Kannebuis

HALSTEREN - De uitslag van de bridgewedstrijd op dinsdagmiddag 17 september in de Kannebuis: 1. Corry den Hollander/Astrid Franken 66.41%, 2. Lucie en Christ Suijkerbuijk 60.94%, 3. An en Jos Oor 59.64%, 4. Henny Horward/Alice Schoemaker 58.07%, 5. Ria Schers/Frans van Haperen 57.29%.

Bridge uitslagen De Wittenhorst

HALSTEREN - De uitslag van de bridgewedstrijd op 18 september in de Wittenhorst: 1. Riet Mens/Frans van Haperen 62.58%, 2. Ria Schepers/Lies Frijters 57.17%, 3. Jo Langenberg/Hans Handstede 57.00%, 4. Rietje en Giel Meeuwisse 56.00%, Gedeelde vijfde plaats met 54.08%, Janny Bosma/Micky Meijer, Ton Maas/Anton van der Wegen.

Afbeelding