Jeugd naar Bobbejaanland
Jeugd naar Bobbejaanland Rob Venema

50-jarig bestaan Olympus '69

HALSTEREN - Omnisportvereniging Olympus'69 bestond op 8 september jongstleden 50 jaar. Dit werd voor de senioren gevierd op 7 september met een feestmiddag en -avond, samengesteld door leden van elk onderdeel van de vereniging, namelijk badminton, volleybal en wandel.

Er was een puzzelwandeltocht, buffet en een pubquiz georganiseerd. Gelukkig viel het weer mee waardoor de deelnemers een droog pak hielden. Het buffet werd menigmaal bezocht en de pubquiz was ontzettend leuk maar hier en daar best moeilijk. Ook werden de leden die 40 jaar of langer lid zijn in het zonnetje gezet, evenals enkele vrijwilligers. Al met al een geslaagde dag.
Op 14 september was het de beurt aan de jeugdleden om het bestaan te vieren. Zij ging met de bus een dagje naar pretpark Bobbejaanland. Dit is een gezellige en prachtige dag geworden met een hoop lachende gezichten, niet alleen bij de jeugd maar ook voor de begeleiders die soms ook weer kinderen waren en niet eens tijd hadden om te eten of drinken. Bij deze wil Olympus'69 alle sponsors en vrijwilligers bedanken die deze dagen tot een succes maakten.

Foto's: Op pad bij de wandeltocht, de jubilarissen en de jeugd.

Afbeelding
Afbeelding