Afbeelding
Foto: dorpsplatformhoogerheide.nl

Druk jaar voor Dorpsplatform

HOOGERHEIDE - In juni 2018 hebben Eline, Leonie en Angelique het stokje overgenomen bij Dorpsplatform Hoogerheide en een nieuw bestuur gevormd. Er waren direct uitdagende doelen gesteld namelijk een frisse uitstraling en meer naamsbekendheid. Maar is dit wel gelukt?

De dames zijn unaniem enthousiast. "Absoluut", zegt penningmeester Leonie Bezemer. "We hebben al diverse burgerinitiatieven kunnen ondersteunen. Denk hierbij aan de volgende zaken: de busdienst tijdens de carnaval voor het wagentjes kijken, verbeteren van het geluid tijdens de wandel 3-daagse, ondersteunen van de Senioren Paaslunch op het Ouwe Raedthuysplein, postzegels voor het versturen van pakketjes van het Magische Draadje, diverse activiteiten rondom begraafplaats Scheidreef, heitje voor een karweitje acties waardoor verenigingen zoals Scouting Hoogerheide en TTV Hotak 68 vrijwilligers leveren aan schoonmaakactie begraafplaats Scheidreef en de Boerendag Woensdrecht, een dorpsfeest gecombineerd met gratis schaatsen. Verder heeft het bestuur naar aanleiding van informatie van inwoners, maar ook basisscholen, een idee om een beweegpark te realiseren in Hoogerheide. Tevens proberen we aanwezig te zijn bij evenementen of zelf deel te nemen aan bijvoorbeeld de wandel 3-daagse", zeggen ze.

Door de samenwerking met de plaatselijke ondernemers is er iedere twee maanden een leuke prijs te winnen met onze website puzzel. Hun dank gaat daarom ook uit naar de ondernemers die deze prijs schenken aan het Dorpsplatform Hoogerheide.

Momenteel wordt er hard gewerkt aan een informatiefilm met een echte Hoogerheidense uitstraling. "Want Hoogerheide is een kern om trots op te zijn."