Afbeelding
Foto:

Zoekactie naar vrouw

HALSTEREN - De politie heeft zondagavond omstreeks 19:00 uur een Burgernetbericht verspreid voor de vermissing van een 28-jarige vrouw uit Halsteren. De vrouw is vermist vanaf de Hoofdlaan op landgoed Vrederust in Halsteren. De politie is een zoekactie gestart. De vrouw, met een tenger postuur, heeft blond haar en draagt dit in een vlecht. Ze is gekleed in een zwarte trainingsbroek en een zalmroze trui met capuchon. Wie de vrouw ziet lopen of tips heeft over haar verblijfplaats kan contact opnemen met de politie via 112!

Inloophuis Het Getij

OSSENDRECHT - Het Getij Ontmoetingsplaats voor (ex) kankerpatiënten en hun naasten heeft in Ossendrecht de volgende activiteiten: Dinsdag 17 september ontspanningsoefeningen. Woensdrecht 18 september workshop breiboezem/ koffie en thee drinken. Donderdag 19 september: workshop tiffany/glas-in-lood.

Lezing over Waterlinie

HALSTEREN - Bij heemkundekring Halchterth staat woensdag 25 september na afloop van de ledenvergadering een lezing op het programma. Jos Cuipers vertelt vanaf ongeveer 20.45 uur over de Waterlinie. Toegang is gratis.

Weet je nog Festival

GEMEENTE WOENSDRECHT - De Werkgroep Dementievriendelijke gemeente Woensdrecht houdt zaterdag 28 september het 'Weet je nog Festival' in Kloosterhof te Hoogerheide. Start is 12.00 uur.

Ingezonden mededeling

Beste lezer,

HALSTEREN - Misschien is het u ook opgevallen, het herinrichten van het plein bij Vogelenzang is bijna gereed. P.A uit Halsteren volgt al jaren de ontwikkelingen die plaatsvinden in de dorpskern en heeft ook gezien hoe de plannen vanuit Ruimtelijke Ordening gerealiseerd zijn.

De winkels welke in het midden van het plein hebben gestaan hebben zich elders weten te settelen, hier is men blij om heeft P.A vernomen van verschillende bewoners uit Halsteren. Het besluit om deze winkels te verhuizen was lastig, echter nu het plein bijna gereed is zijn er tal van mogelijkheden met deze open ruimte.

Momenteel wordt nog druk onderzocht en gesproken over de juiste invulling van de flat Vogelenzang, De flat is gedateerd, echter kan deze nog jaren mee. De woningen renoveren en van de onderste verdieping winkelgelegenheid maken heeft wat P.A betreft de voorkeur. Het schijnt zo te zijn dat er al iemand zich heeft gemeld welke graag een ruimte wilt in de kern van het dorp. Na aanleiding van het besluit ov er de flat, zal hier verder mee gesproken worden om de plannen wat concreter te maken.

P.A geeft aan blij te zijn met extra horeca gelegenheid op het plein, gezellig bijkletsen tijdens het doen van de wekelijkse boodschappen of gewoon lekker babbelen onder het genot van een drankje in het bruisende gedeelte van Halsteren zorgt voor ontspanning en saamhorigheid.

Nu het plein bijna gereed is dient er nog een naam te worden bedacht voor het plein. Veel ideeën zijn de afgelopen tijd al geopperd, echter de juiste naam zat er nog niet tussen vond P.A. Wordt vervolgd ...

--------------------------------------------------------------------------------