Activiteiten ouderen weer gestart

HALSTEREN - De Activiteiten Commissie Ouderen Wittenhorst is weer gestart met haar activiteiten voor 55- Plussers in de Soos.

Op maandag werd er gestart met de zogenaamde spelletjes-middag. Er kan dan worden gesjoeld, gedart, het spel met de Wii wordt gespeeld. De Rik- en Jokerconcoursen zijn er ook weer.

Het Joker-concours is gestart op vrijdag 6 september. Iedereen kan meedoen. Het rik-concours startte op vrijdag 13 september. De uitslag werd bepaald door het gemiddelde van het aantal meegespeelde wedstrijden.

U kunt weer elke woensdag terecht om bridge te beoefenen. De biljarters zijn maandag meteen van start gegaan en de regio-competitie is voor hen ook al begonnen.

De koersballers houden weer met hun wekelijkse oefenmiddagen op dinsdag. De regiocompetitie is gestart op 9 september. Er doen teams mee uit Halsteren, Roosendaal en St. Willebrord. Dit is een echte aanrader volgens de organisatie. "Het zijn niet alleen hele gezellige middagen, het is bovendien goed voor de lichaamsbeweging en het werkt mee aan uw conditie. Van koersballen blijf je jong."

De bingo's zijn op de derde woensdag van de maand, dus op woensdag 18 september is het de eerste keer in het nieuwe seizoen. Noteer ook alvast op uw kalender 17 oktober, dan vieren ze de Dag van de Ouderen.