Verse friet van Van Verswijveren

HALSTEREN – Ook dit jaar is Van Verswijveren weer present op de braderie van Halsteren. Op de intussen vertrouwde plek voor de PLUS zullen zij weer volop verse friet, snacks en heerlijk stoofvlees aanbieden. Ook is er de gelegenheid uw assortiment af te halen voor thuis. Tevens draagt Van Verswijveren graag zorg voor uw catering gelegenheid. Inmiddels zijn we een vertrouwd gezicht als cateraar in de regio. "Zowel de zakelijke als particuliere klant vindt bij ons een passende invulling."

Begin oktober gaat Van Verswijveren over naar een nieuwe loods aan De Steenspil in Halsteren. Hier wordt momenteel de laatste hand gelegd aan de nieuwe keuken. Volgens Maarten Verswijveren was dit een noodzakelijke stap "We waren uit ons jasje gegroeid op de oude locatie in Woensdrecht. Door inefficiëntie en bezorgadressen die te ver uit elkaar lagen, werden we erg belemmerd in onze capaciteit."

Nieuwe locatie
De nieuwe locatie ligt pal naast de A4 en is dus goed bereikbaar. "In onze nieuwe loods is alles nieuw en helemaal aangepast op onze manier van werken. We hebben zelfs een gedeelte van de ruimte 20 cm opgehoogd om gelijke inrijhoogte te creëren voor trolleys en leidingwerk hierin te werken. Mijn vader heeft de verbouwing van afgelopen maanden helemaal gecoördineerd. Het viel precies met een drukke periode in het jaar en heb met mijn vriendin Maaike zo goed mogelijk het bedrijf door laten draaien." Volgens Maarten gaat er voor de rest niet veel veranderen: "We blijven in de zelfde regio werken. We kunnen nu nog meer aandacht steken in onze producten."