Camperstalling raadslid

BERGEN OP ZOOM - Raadslid Rian Govers (VVD) zegt sorry over de gang van zaken rond de illegale caravanstalling. De burgemeester liet onderzoek doen. Govers heeft in een brief aan de burgemeester haar excuses aan hem en aan de raadsleden aangeboden: "Mijn aanname dat de caravanstalling van de VOF Govers zonder verdere vergunningen toegestaan was bleek een verkeerde. In het proces van het constateren van onze overtreding en het alsnog verkrijgen van de vergunning speelde mijn raadslidmaatschap geen enkele rol. Voor de gevolgen en voor het extra werk en gedoe dat ik hiermee veroorzaakte bied ik u en de leden van de gemeenteraad mijn welgemeende excuses aan. Dit had niet mogen gebeuren."

Operatie Van de Donk

REGIO - De commissaris van de Koning, Wim van de Donk, is geopereerd aan zijn galblaas. De operatie is goed verlopen. Vanwege complicaties duurt zijn herstel langer dan gebruikelijk. Hij kan daardoor de geplande afspraken in zijn agenda niet nakomen.

Bridgewedstrijd

HALSTEREN - De uitslag van de bridgewedstrijd van 10 september in de Kannebuis: 1. Mia en Frie van Akkeren 73.02%, 2. Hans van de Boom/Ton Thijssen 64.17%, 3. Ria Schepers/Corry den Hollander 60.67%, 4. Janny en Dick Bosma 54.58%, 5. Riet en Kees Goosen 54.25%. De uitslag in De Wittenhorst: 1. Alice Schoemaker/Willy van der Aa 62.53%, 2. Netty Brouwer/Anneke van Broekhoven 59.70%, 3. Ton Maas/Anton van der Wegen 58.01%, 4. Rietje en Giel Meeuwisse 57.26%, 5. Ria Schepers/Lies Frijters 54.97%.