De dames van familiebedrijf Quist Schoenen tonen modellen uit de nieuwe najaarscollectie.
De dames van familiebedrijf Quist Schoenen tonen modellen uit de nieuwe najaarscollectie. Foto:

Quist Schoenen voor dames, heren en kinderen én voor vakkundige reparatie


HALSTEREN - Het is september: een nieuw seizoen, nieuwe collectie.
Komt u ook kijken?

Wat zijn de trends van het nieuwe seizoen? Sneakers zijn niet meer weg te denken uit de modewereld. Verder zijn er stoere veterlaarsjes met brede veters en enkellaarsjes met of zonder hak. Steeds meer sneakers en laarsjes hebben een lichtgewicht zool en een comfortabele ritssluiting. Dit wordt een kleurrijk najaar, met de kleur geel brengen we het zonnetje in de schoenenkast. Naast geel zien we rood, cognac, blauw en natuurlijk zwart. Dierenprints zijn helemaal in, de belangrijkste print is de slangenprint; daarnaast zie je ook panterprint en krokoprint.

Duurzaam
In de Gabor shop een uitgebreide collectie Gabor vanaf schoenmaat 35 tot en met 42. Maak uw nieuwe outfit compleet met een leuke Gabor tas
Hartjes heeft naast de Breeze een nieuwe zool ontwikkeld: de Phil. Deze sneakers zijn extreem licht van gewicht. De zool heeft een optimale demping en een goede afrol-lijn. Het materiaal van deze zool wordt uit recyclebaar industrieafval geproduceerd, milieuvriendelijk en bijzonder duurzaam.

Wolky heeft een leuk nieuw Select-item: model Rap. Deze stoere boot is lichtgewicht en heeft een uitneembare binnenzool. Nieuw is de Atop sluiting, hiermee kunt u de boot gemakkelijk aan- en uittrekken.

Woordgrappen
Floris van Bommel heeft een nieuwe print op de zool: een inktvis op sokken. Floris van Bommel: "Onze ontwerpafdeling is heel erg competitief ingesteld, maar vooral op het gebied van woordgrappen. We hebben de afgelopen tijd labels gehad met daarop de woorden 'On the' en dan het Floris van Bommel logo erachter geplaatst. Als je dat uitspreekt staat er: 'On the Floor is van Bommel'. We hebben een pizza zool met de tekst "The Flooris Pizza", we hebben een zool gehad met een woordgrap rondom een egoïstische vis die we 'shoefish' noemden en nu hebben we deze inktvis op sokken. Deze zool geeft dus boven alles een inkijkje in hoe onze ontwerpers tussen het ontwerpen door wanhopig op zoek zijn naar slechte woordgrappen. Mijn favoriete woordgrap uit eigen repertoire ooit ever kwam voorbij toen ik op mijn vaste plek op de tribune bij Willem II zat. Voor ons zat een luidruchtige vriendengroep die we nog nooit gezien hadden. Een jongen genaamd 'Siegfried' stak er met kop en schouders bovenuit qua aanwezigheid. Na de rust kwam hij de tribune oplopen met een zak friet. Ik stootte een vriend die naast me zat aan en zei: 'Zie 'k friet?!'. True story!"

Vakkundige reparatie

Zijn uw schoenen versleten? Quist Schoenen repareert ze graag voor u. Hun schoenmaker heeft 40 jaar ervaring. Floris van Bommel en Van Bommel schoenen repareren ze met de originele zolen.

Afbeelding
Afbeelding