Afbeelding
Roy Beusker Fotografie

Halsternaren winnen bij elkaar 25000 euro

HALSTEREN - Een mooie prijs voor de vijftig inwoners van Halsteren (postcodegebied 4661) die zondagavond bij SBS6 te zien waren in de tv-show 'Postcode Loterij Miljoenenjacht'.

Zij winnen ieder 500 euro, omdat inwoner Ad Kempeneers de gelukkige winnaar van de vakprijs bleek omdat Jeroen uit Nederweert deze aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk. Nadat presentatrice Linda de Mol bekendmaakte dat iedereen uit vak Halsteren dankzij 'Adje' 500 euro mee naar huis mocht nemen, barstte het vak uit haar voegen. De Halsternaren scandeerden enthousiast: "Adje bedankt, Adje bedankt!". Ook kregen de mensen uit Halsteren een e-reader cadeau.

Excursie Grenspark

ZUIDWESTHOEK - REGIO - Wie meer te weten wil komen over de werken in in het gebied Stappersven/Boterbergen of Nolse kan zaterdag 14 september gratis mee op excursie vanuit Grenspark Kalmthoutse Heide. Verzamelen is om 9.30 uur aan de parking Zuid langs de Verbindingsstraat in Kalmthout.

Gratis rollator na laten kijken in 't Weike

LEPELSTRAAT - Dinsdag 17 september houden de BAS en WijZijn Traversegroep Bergen op Zoom een rollatorspreekuur in buurthuis 't Weike, Kerkstraat 82, Lepelstraat. Belangstellenden kunnen - gratis - hun rollator laten nakijken en zo nodig opnieuw laten afstellen. Het rollatorspreekuur vindt plaats in van 13.30 tot 15.00 uur.

Natuurmiddag voor kleuters

BERGEN OP ZOOM - REGIO - kinderen van 4 t/m 6 jaar kunnen woensdag 18 september op de Kraaijenberg insecten bekijken en onderzoeken hoe ze leven in de natuur. Ook zullen ze een insectenhotel voor deze diertjes gaan maken. Kinderen aanmelden voor deze leuke natuurmiddag kan op de site van het Brabants Landschap via www.brabantslandschap.nl.

Opening expositie VRIJ

BERGEN OP ZOOM - REGIO - Vrijdag 27 september zal om 16.00 uur de opening plaatsvinden van de expositie "VRIJ" in de Sint Gertrudiskerk, Grote Markt in Bergen op Zoom. Het betreft een expositie van foto's van de amateurfotoclubs van Bergen op Zoom, Hoogerheide en Steenbergen in het centrum van de gemeente Bergen op Zoom in het kader van de viering van 75 jaar bevrijding.
Tijdens de expositie zijn foto's te zien van 120 amateurfotografen, een oorlogsfotograaf, Young Professionals en klassen van basis- en voortgezet- onderwijs.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding